Zagorka s Margitou vyrazili kámošku, budou vracet prachy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zagorka s Margitou vyrazili kámošku, budou vracet prachy!

Hana Zagorová a Štefan Margita se zabarikádovali doma.
Hana Zagorová a Štefan Margita se zabarikádovali doma. (Foto Aha! – David Kundrát, herminapress.cz, ara)

Hana Zagorová (70) a Štefan Margita (60) stále statečně bojují s virózou.

Navzájem si vaří čaj a snaží se nemoc vyléčit bez pomoci druhých. „Nechceme, aby to od nás někdo chytl. Kamarádka Renata Veselá nám nakoupila, ale hned jsme ji vyprovodili ze dveří,“ prozradila Blesku zpěvačka.

Kvůli své nemoci a hlavně vysokým horečkám musela Hanka zrušit i dnešní koncert v pražské Lucerně, který přesunula na jiný den. Zpěvačka se svým týmem ale chce, aby se to dotklo co nejméně lidí. „Pokud by někomu nový termín 22. ledna nevyhovoval, dostane zpět peníze,“ upozornil producent koncertu Luboš Kříž.

Štefan je ta tom s nemocí podobně. „Ulehl jsem už podruhé, přitom jsem se nechal očkovat. Nedá se nic dělat. Hodně lidí se přemáhá, chodí nemocní do společnosti a roznáší nákazu. Je to nezodpovědné,“ řekl pěvec.



Přečtěte si
-bello-
14. 12. 2016 • 23:48

eisenbieger nevím,proč tohle píšeš, když je jasný každýmu, že mě neznáš, nevíš o mně nic, než dovolím sama o sobě sdělit. a to rozhodně není curriculum vitae Váhu ti ale klidně povím, teď večer ( zatímco tady ulamuju čokoládu a banány ) mám mometálně 54 kg a jsem hezky vyrostlá.Metabolicky jsem zaplaťbánbu zdravá, ale holt rychlá , což lze brát jako úžasný dar.Nemusím se dřít jako ty, abych byla štíhlá.Já sportuju proto, že mě to baví , neb adrenalin s endorfiny dělá své Ty - čus, a nepovídej o sobě tolik , pak se ti to vrací.

-bello-
14. 12. 2016 • 23:37

Margita střílí do vlastních kavátenských " řad Nedávno byl nezodpovědný vůči okolí přece Gott !Na nějaké slávě prskal a kejchal, přesto se tam vnunil a až se z toho dělalo, jakej je geroj Margita má samozřejmě pravdu, jenže od doby, kdy první 3 dny se marodovi neplatí a další jen sporadicky, tak klesla nemocnost o pomalu snad 50 % a jasně , že je to tím, že lidi to přecházejí a když to s nimi sekne, tak si stejně vezmou dovolenou a posléze pracují na vzdálený přístup.. Tohle myslím prosadil připosratý ministr zdravotnictví Leoš Heger. A je jasný, že levných pracovních sil ( řečeno politicky korektně ) se to stejně nedotklo, ty se flákají furt. Ale jak to má k něčemu u nás vést ?Dyť na ministerstvu se ministři střídali po měsících, ne po létech! Co asi mohli ( i kdyby chtěli ) vy/budovat? Příkladem jednoho našeho neštěstí je " senátorka " Filipiová " za Prahu 8.Byla odevšad pro neschopnost vyházená a ta se na ministerstvu ohřála 7 měsíců , nic pro rezort nevydupala a za zlatý padáky ( resp. odstupné) vypadla.Tak tam já bych viděla ty úspory ! Neznám český nemocenský program, ale říkali mi lidé, že čekali taky dost dlouho, než jim nemocenská vůbec byla vyplacena, tedy se mi to jeví tak, nejdřív si naspoř a pak jdi a chytej chřipku A Margita měl ve vakcíně hned několik kmenů.Žádný v ní neobsažený , tedy neobvyklý typ se zatím v Česku nevyskytl.. Má on vůbec chřipku ?

ellenic
14. 12. 2016 • 18:44

Aháci, ne Zagorka , ale Hana Zagorová . A je normální, že když mám virové onemocnění, nebo je vůbec jedno, jaké onemocnění, tak není vhodné přijímat v bytě návštěvy. Nemyslím si, že by svoji kamarádku vyhodili, určitě jí jsou vděčni za nákup, ale nevidím jediný důvod, proč by ji měli pozvat k posezení a zase z jednoho prostého důvodu, když je člověku mizerně, tak ani návštěva není vhodná. Myslím si, že si s kamarádkou rádi posedí až budou zdraví a v pořádku .

ivoadler
14. 12. 2016 • 18:27

Margita: "Odsuzuju takové lidi, kteří jsou nemocní a chodí do společnosti (večírky, rauty a pod.)" To by neměl. Takoví lidé jsou odpovědní. Bez nich by se ta společnost neobešla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.