Jubilant Margita (60) o nejdražším dárku pro Zagorku (69): V Japonsku vyplázl pořádný balík! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jubilant Margita (60) o nejdražším dárku pro Zagorku (69): V Japonsku vyplázl pořádný balík!

Hana Zagorová se Štefanem Margitou.
Hana Zagorová se Štefanem Margitou. (Aha! – Marek Pátek)

Šedesáté narozeniny Štefana Margity se kvapem blíží, kulatiny oslaví už za dva dny. Oblíbený operní zpěvák si zatím svůj věk nepřipouští. Místo toho, aby se sám těšil, co k narozeninám dostane, zavzpomínal na nejdražší dárek pro manželku Hanku.

O Margitovi se ví, že není žádný škrt, vyprávět by o tom určitě mohla jeho manželka Hana Zagorová, ale ta to jako správná dáma nedělá.  Promluvil tedy její manžel a přiznal, že svou ženu obdarovává celý rok, dokonce promluvil o dárku nejdražším, ten jí přivezl ze své první návštěvy Japonska.

„Vyhlédl jsem si v klenotnictví nádherný briliantový prsten. Stál celé jmění,“ svěřil Blesku a prozradil, že se na něj každý den chodil dívat. „Majitel si toho všiml, a když jsem tam byl asi desátý den, zeptal se mě prostřednictvím anglického slovníku, proč se jen dívám a nekupuju. Tak jsem si ten slovník půjčil a řekl si o slevu. Dal mi jedno procento,“ prozradil Margita.

 



Přečtěte si
-bello-
2. 8. 2016 • 12:05

jurasek1507 o homosexualitě toho vím hodně, neb jsem moderní člověk.Proti gayům a lesbám nemám proto absolutně nic.Jen nevím, jak bych já mohla sexuálně i jinak žít s gayem, jako to činí Zagorka a další.Jsem hetero žena, takže obdivuju muže hetero a mám je ráda.S gayem je to jako s kamarádem.A s kamarádem se fakt spát atd. nedá.Nevím jak ty! Já v tom mám jasno

jurasek1507
2. 8. 2016 • 11:36

Tady je zamindrákovaná banda idiotů. Bello asi něco ví o homosexualitě když takhle mluví. Nebo asi s panem Margitou spal že. Závistivci a odpad společnosti.

-bello-
2. 8. 2016 • 00:06

Co je to za blbost? Proč by " správná dáma " neměla říct, kdo jí šperky kupuje ? Pokud ji manžel nebo milenec hejčká a šperky zahrnuje, klidně to " dáma " říká ! Nerozumím vztahu hetero + homosexuál. Nedokážu tenhle svazek dekódovat. To je furt keců primitivů, že se gayové nesmí brát, přičemž to je svazek logický, hetero s homosexuálem je nelogický, nedává mi smysl a je pro mě nelogický i to, že proti těmhle svazkům ta česká mača nemají nic.Zvláštní...

ararat
1. 8. 2016 • 17:53

chaluge = Marfušo ano je zdravá a v hlavě to má uspořádané,kdežto ty to máš hlavě peklo a máš ji v h.a.j.z.l.u a to na totálku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.