Rozvod? Na kost vychrtlá Ochotská léčí nervy u mámy… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Rozvod? Na kost vychrtlá Ochotská léčí nervy u mámy…

Ochotská odešla od manžela.
Ochotská odešla od manžela. (Foto: Karel Kopáč)

Michaela Ochotská (31) a Lukáš Rosol (31) mají problémy! Uplynul sice teprve rok od jejich pohádkové svatby, nicméně podle informací Blesku je tato dvojice od sebe.

Bývalá novácká moderátorka sbalila před pár dny sebe, syna Andrého (1) i jejich psa a odstěhovala se od manžela. Teď bydlí na adrese, kde bydlela za svobodna. Jakmile ale začala žít s Lukášem, nastěhovala si tam své rodiče.

Tenista prozradil, že nemá na rodinu čas. „Míša hodně zhubla, což všichni víme. Já nestíhám být vůbec doma, protože pořád trénuju a navíc jsem si natáhl achilovku, takže lítám po doktorech. Nejsem vůbec doma,“ přiznal pro Blesk Rosol. Lukáš také potvrdil, že Michaela opravdu doma nebydlí. „Je u své mámy, která jí se vším pomáhá. Vaří, starají se o hyperaktivního Andrého, protože já to teď fakt nestíhám. Ona potřebuje mamčinu pomoc, když já tam bohužel nejsem. Snažím se za nimi každý den dojíždět, ale holt těch tréninků a vyšetření je tolik, že se mi to ne vždycky daří. Třeba tam přijedu jednou za dva dny,“ dodal tenista s tím, že jeho vztah s manželkou je v pořádku.



Přečtěte si
defakto
2. 12. 2016 • 21:02

... jó dětátka dovedou dát zabrat , ale takový pracháč jako Rosol nemůže pořídit své ženě pomocnici ?

mord
2. 12. 2016 • 16:05

co si myslíš ty je všem úplně jedno vypatlaný bellmeku

-bello-
2. 12. 2016 • 11:01

Každá normální ženská snad zhubne kolem dítěte, ne? Co je to za trágu? A oni mu už v 1. roce dg. ADHD ? Vážně si myslím, že ta česká " socialistická " mateřská a rodičovská by se jim měla krátit. Děti nechávají řvát a lítat všude, lidi pomalu nemůžou do restaurací, cukráren , do obchodních center.Tam sedí rozvalené současné matky a místo her s dětmi venku na hřišti kafraj o životě a parchanti si dělají co chtějí. Nikoli ADHD, ale netečnost rodičů k výchově dětí je výsledkem, že učitelé už to ve školách vzdávají a jejich spratky taky nechají dělat co chtějí. Není pravda, není a opakuji znova není pravda, že je to TA volná výchova ze Západu.Je to TA blbá výchova Čechů, kteří po 89. musí mít všechno hned 20 x, aby měli pocit demokracie. A Ochotská je podle mě blbka, co bude dělat za rok, za dva ?

trhnisinadledvinkou
2. 12. 2016 • 10:28

pěknou blbku, línou a vychcanou zlatokopku si uvázal na krk

janova
1. 12. 2016 • 16:20

Opravdu ženská k nezaplacení. Na jedno dítě nestačí sama? Vždyť věděla, že si bere sportovce, který je pořád pryč.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.