Vnadná Ochotská na dně: Chtěla vydělat, ale přišlo fiasko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vnadná Ochotská na dně: Chtěla vydělat, ale přišlo fiasko!

Ochotská nabízela své přednosti, ale odmítli ji!
Ochotská nabízela své přednosti, ale odmítli ji! (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

Královna zlatokopek, krásná Míša Ochotská (29), kterou si pamětníci vybaví z vysílání TV Nova, neuspěla v konkurzu po boku hvězdného gaye Karla Voříška (50). Utrpěla tak strašlivé ponížení. Své bujné přednosti chtěla totiž vtlačit do zpravodajství  FTV Prima, ale brutálně narazila! Není o ni zájem...

Míša neladila

Když se rozkřiklo, že druhá nejsledovanější soukromá televize vyhlásila výběrové řízení na moderátorskou dvojici do hlavní zpravodajské relace, zastříhala krasavice ušima a rozběhla se směr Palmovka. Vítězství měla skoro jisté, vždyť je téměř sex ikonou národa, čímž se zapsala i do paměti Pepíka z Horní Dolní. Bohužel se však neslavilo! "Vybíralo se mezi několika moderátorskými dvojicemi a mezi nimi byla i varianta Karel s Michaelou, ale moc k sobě neladili," postěžoval si Blesku důvěryhodný zdroj ze samotného jádra oblíbené televizní stanice.


VIP Zprávami pohrdla

Ale protože to všem na Palmovce bylo žinantní, snažili se faux pas s neúspěšnou kandidátkou urovnat. Proto dostala další lukrativní nabídku moderátorky VIP Zpráv. "Ano, dostala jsem takovou nabídku, ale odmítla jsem ji," říká milenka bohatého tenisty Lukáše Rosola (28). Ale nic není ztraceno. Další kvalitní zdroj z FTV Prima se na dotaz Ahaonline.cz jen pousmál: "Takových bylo, a vždy po dvou zhrzených týdnech do VIPek nastoupili!" Možná tedy budeme slavit a krásná prsa pozapomenuté zprávařky nás znovu na televizních obrazovkách potěší.
Gábina nafoukaná není

Pikantní tečkou budiž, že Česká Miss 2013 a zároveň nová posila zpravodajského teamu Primy Gábina Kratochvílová(24), se původně ucházela o místo reportérky VIP Zpráv. "Den po kamerovkách mi volali z televize, ať přijdu znovu, ale tentokrát to už bylo na hlavní zprávy," svěřila se ostříhaná krasavice.



Přečtěte si
897mamon
26. 6. 2014 • 16:34

A kam půjde Klára Doležalová, když shání pro Voříška moderátorku? Jestli jde Klára pryč, tak je to škoda.

stekavypes
26. 6. 2014 • 16:13

Včera jsem koukala naVIPky a když jsem viděla Šinkorovou,jak byla zmalovaná-Marfuša hadr,ten dlouhý scvrklý krk,tak to je fakt pokoukáníčko.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.