Nečekaný obrat krize Ochotské a Rosola! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nečekaný obrat krize Ochotské a Rosola!

Michaela Ochotská slavila 1. máj s manželem.
Michaela Ochotská slavila 1. máj s manželem. (Foto: Herminapress.cz, Pavel Machan, archiv Blesku, ara)

Michaela Ochotská (32) a Lukáš Rosol (31) prožívali v posledních měsících manželskou krizi. Teď to ovšem vypadá, že se u nich blýská na lepší časy.

Míša totiž jela na 1. máje podpořit svého manžela do Ostravy na turnaj Prosperita Open. Manželé tak i s jejich synem prožili svátek zamilovaných společně. „Fandí tatínkovi,“ napsala Ochotská k rodinné fotce, kterou umístila na sociální síť. Vše tedy vypadá nadějně. Lukáš měl sice minulý rok krátký románek s fitness trenérkou Anetou Znamenáčkovou a v únoru dokonce přiznal, že by mohlo dojít k rozvodu.

„Ale když ti dva nechtějí vztah napravit nebo ho aspoň udržet pro malýho do budoucna, aby měl oba rodiče, tak je to o to těžší. Musíme mít stejný zájmy. Já nechci, aby to mělo na malýho nějaký vliv, ať to skončí jakkoliv! Ať budeme spolu, nebo se rozvedeme,“ řekl tehdy Blesku Rosol. Jak tedy jejich manželství bude dál pokračovat, není v tuto chvíli jasné...

Michaela Ochotská promluvila o synovi:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
havran2
3. 5. 2017 • 13:43

Vždyť to jsou komedianti ! ! !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.