Válka Rosolových: Tenhle rozvod pustí sakra žilou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Válka Rosolových: Tenhle rozvod pustí sakra žilou!

Rozvod by mohl přijít Lukáše Rosola na velké peníze.
Rozvod by mohl přijít Lukáše Rosola na velké peníze. (Foto: archiv Blesku)

Manželství Rosolových stojí nad propastí. Z jejich vztahu se vytratil respekt i podpora, řešení rodinné krize je zatím v nedohlednu. Pro tenistu je důležitý hlavně jejich malý synek, ať to prý skončí jakkoliv…

Lukáš si dobře uvědomuje, že řešení manželských problémů chce hlavně čas. „Jestli to bude měsíc, půl roku, rok nebo i víc… Nechávám to běžet,“ prozradil Blesku Rosol. Jenže aby plán na záchranu manželství vyšel, museli by chtít oba a to může být problém. „Za sebe říkám, že Míša spíš nechce. Podle mě jí to takhle vyhovuje,“ dodal.

Když se nechal tenista nachytat na kávě s Anetou Znamenáčkovou, působila Ochotská jako chudinka, ale její manžel si myslí, že jí to spíš nahrálo do karet. „Psalo se, že tím strádá, i když asi byla ráda, že to může řešit tak, jak to doteď řeší,“ svěřil.

Každá manželská krize má hned několik řešení, vzhledem k tomu, že moderátorka, jak se zdá, žádné usmiřování nechystá, může přijít na řadu i rozvod. O Ochotské je dobře známo, že nepochází z laciného kraje. V případě, že by manželé neměli uzavřenou předmanželskou smlouvu, mohlo by manželství stát Rosola pořádné peníze.

Tenis je pro Lukáše nejenom živobytím, ale i formou útěku od jeho problému a starostí, i když momentálně není úplně ve formě. „Snažím se koncentrovat na turnaj, ale v momentě, když máte deset minut do začátku a Míša zavolá a řeší právníky nebo jiné záležitosti, tak to pak stojí za prd,“ dodal smutně.

Anketa

Myslíte, že krize manželství Lukáše Rosola a Michaely Ochotské skončí rozvodem?
Celkem 1072 hlasujících

 



Přečtěte si
ararat
7. 2. 2017 • 19:19

Alena Ponistova ararat tobě museli chlapy hodně ublížit,no ani se nedivím. ++++++++++++++++++++++++++++++ Hajzlbábo Ponistová,ty než začneš něco psát,tak začni hlavně přemýšlet, jací chlapi o čem to píšeš,že ty jsi se zřejmě k.u.r.v.i.l.a s chlapama,tak já se k.u.r.v.i.t jako ty nemusela.měla jsem manžela a dobrou rodinu.Začni přemýšlet chováš se opravdu jako d.e.b.i.l,chudáci spratci,mají d.e.b.i.l.n.í babičku

tenerife
7. 2. 2017 • 08:43

Mám takový pocit,že ti dva neustáli klasické povinosti rodinného života, dokud neměli syna a jezdili spolu po turnajích bylo vše ok,pak se narodil malý a zřejmě to začalo skřípat,Lukášovi se už tolik nedařilo,čili i méně peněz a luxusu na který je Míša zvyklá,tam je možná ten problém,škoda,mají hezkého chlapečka.

ararat
7. 2. 2017 • 07:39

Držím palce paní Ochotské,ať ho oškube jako kuře,když neví co by roupama a k.u.r.v.í se s její kamarádkou a neví,kde by už ftáka zasunul tak ať za to zaplatí.Potřeboval by dostat do brady,když zasunoval,tak na synka nemyslel a ted mu jde najednou o co,bych mu nakopala tu zádel u samých koulí.

chachacha
7. 2. 2017 • 03:01

Sám jsi demen. t. Nauč se gramatiku a diakritiku, ty zzzzzklaplo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.