Vondráčková o Janě Brejchové: Slova plná lítosti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vondráčková o Janě Brejchové: Slova plná lítosti!

Helena Vondráčková promluvila o nemocné Janě Brejchové.
Helena Vondráčková promluvila o nemocné Janě Brejchové. (Foto ara)

V závěru prázdnin zavítala na hrad Karlštejn zpěvačka Helena Vondráčková (69). Na jeho hradbách mimo jiné promluvila o nemocné herečce Janě Brejchové (76).

Právě Brejchové, hlavní hvězdě slavného filmu Noc na Karlštejně, propůjčila Vondráčková svůj hlas. „Mrzí mě to, že jsem si veš filmu nemohla zahrát, že jsem v něm pouze zpívala,“ svěřila se Aha! interpretka kultovního hitu Lásko má já stůňů. „Ale zato jsem ráda, že jsem hlas propůjčila krásné Janě Brejchové! Moc na ni myslím a moc ji zdravím,“ dodala zpěvačka.


Setkání s Waldou
Helena také na slavném hradě zavzpomínala na další hvězdu Noci na Karlštejně Waldemara Matušku (†67). „Moc ráda vzpomínám na jedno z posledních setkání s ním, ke kterému došlo právě tady. Točili jsme spolu na hradbách a zpívali jsme píseň Do věží,“ dodala Vondráčková, která pak na nádvoří hradu zhlédla slavný muzikál Noc na Karlštejně.

Budou další představení
„Protože byl o letošní sérii představní Noci na Karlštejně velký zájem, uvažuji o uvedení muzikálu i v příštím roce. Práva k uvedení jsem získal na další tři roky,“ řekl deníku Aha! producent Janis Sidovský (48).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.