Předvánoční usmíření? Helena Vondráčková promluvila o vztahu s neteří Luckou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Předvánoční usmíření? Helena Vondráčková promluvila o vztahu s neteří Luckou!

Lucie Vondráčková má Stříbrného Slavíka.
Lucie Vondráčková má Stříbrného Slavíka.  (Foto Aha! – Zbyněk Pecák, Pavel Machan)

Vztahy Heleny Vondráčkové (66) a její neteře Lucie (33) jsou už roky na bodu mrazu. Až během návštěvy Slovenska se zpěvačka trochu rozpovídala, a jak to vypadá, na svou neteř ještě úplně nezanevřela.

Začátkem tohoto roku se obě Vondráčkové setkaly na premiéře komedie Babovřesky, kde si zahrála i Lucie. Tam se podle informací Blesku naprosto ignorovaly a neprohodily spolu ani slovo. „Helena prý kvůli Lucce nešla ani na pozdější after party,“ řekl tehdy jeden z účastníků večírku.

Lucie Vondráčková si dávno založila vlastní rodinu a většinu času tráví po boku hokejisty Plekance v Kanadě. Její teta s ní do budoucna ale stále počítá, což prozradila na chatu slovenského serveru pluska.sk Jedna čtenářka se jí právě na složité vztahy zeptala. „Myslíte si, že s neteří Luckou dáte ještě dohromady? Přeji všechno dobré Vám i Vašemu manželovi.“

„Jak se bude vyvíjet situace s mojí neteří vám opravdu nedokážu říct,“ odpověděla Helena Vondráčková, která neudělala za vztahem s Lucií takovou tlustou čáru, jakou před třemi lety udělala ona. Kdo ví, třeba se ty dvě jednou na společném podiu opravdu setkají.



Přečtěte si
janakveton
15. 6. 2018 • 20:51

Jak to bude s neteří Luckou, to věřím, že nedokážete říct. To bude záležet na tom, jestli na ni ten Váš milovaný manžel nepodá trestní oznámení za nějakou blbost. Že? Nebo na někoho z její nejbližší rodiny. Myslím si, že nikdo v této republice by se tomu nedivil!!!

lillyli
21. 12. 2013 • 09:08

JJ všechno zapříčinil Jíří V., a proto MM+HV podávají na všechno a všechny žalobu. Jen tak pro jistotu Vy jste vtipálek!

lillyli
21. 12. 2013 • 09:05

No, myslím, že Lucka žádné peníze nepotřebuje. Vzala si tak bohatého chlapa, že o takových penězích si může Helena nechat jen zdát. A pokud jde o p. Vondráčky..bratra i otce...taky bych na jejich místě měla o Helenu starost. Vzala si typického hochštaplera, příživníka, kriminálníka, atd. A čas ukázal, že jejich obavy byly na místě. Helenina kariéra, které podřizovala všechen svůj život, šla do kopru. Copak vy byste někoho takového chtěli mít v rodině? A to, co MM+HV vytáhli na veřejnost za špínu..např. o starém panu Vondráčkovi, je vrchol. A i kdyby to byla pravda, že se jí rodina moc pletla do života, slušný člověk to neřeší žalobami. Ale jinak uznávám, že Lucie jako zpěvačka, to je zoufalost.

anezat
20. 12. 2013 • 21:14

Skvělé! Moje řeč.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.