Zmatená Helena Vondráčková: Ztrácí se ve vlastní kuchyni!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zmatená Helena Vondráčková: Ztrácí se ve vlastní kuchyni!?

Kuchyň je pro Helenu Vondráčkovou jedna velká hádanka...
Kuchyň je pro Helenu Vondráčkovou jedna velká hádanka... (ara, reprofoto Blesk TV )

Zpěvačka Helena Vondráčková zřejmě uvykla životu v malých prostorách, jako je hausbót nebo obytný vůz, kterém vyráží na svoje koncerty. Jak jinak si lze vysvětlit to, že se neorientuje v poměrně malé kuchyni své vilky?

V domě, kde zpěvačka bydlí už několik let, si zařídila kompletní rekonstrukci kuchyně. Kromě kamerového systému má i několik nových spotřebičů a jejich ovládání je kámen úrazu.

„Chodím tam jako Alenka v říši divů, protože mám samozřejmě vše uspořádané jinak, než jsem byla dosud zvyklá. Jak jsou v kuchyňské lince zabudované všechny ty spotřebiče, jako je právě trouba, mikrovlnka nebo kávovar, pořád chodím s návodem a koukám, co kde mám zmáčknout. Bude chvilku trvat, než se to naučím, ale pak to bude perfektní,“ popisuje zpěvačka svoje současné trable v magazínu Glanc. Jinak je zpěvačka vilkou za 20 »mega« nadšena. Kromě záludné kuchyně tráví svůj čas i obýváku, několika ložnicích. Nejvíce se však pohybuje na zahrádce. „Vždy tady vypnu a relaxuji, v bazénu plavu téměř každý den,“ prozradila Vondráčková Blesk TV.



Přečtěte si
Inka
3. 8. 2016 • 17:19

...Vondráčková je poslední dobou celá zmatená. Já používám kvalitní konopnou mast, mléko...cca 2 roky. Jsem řidička a nikdy mi testy nic nevyhodnotily...copak to bereme, madam, když se ani neorientujeme ve vlastní kuchyni...?

hrabenkaostrovinova
9. 12. 2013 • 13:44

Někdyx je technika na škodu. Mám to studovat nebo radfěji vařit? někdy je to tak i u pračky. Měl aj sem problém se záclonami, tak jsem je nakonec prala ručně, aby se nezničily.

lillyli
11. 11. 2013 • 10:32

Tak hlavně se nikdy nezapomeň pochlubit, ty "závistivko". Jen chudák by mohl Vondráčkové závidět. Co taky! ..rozeštvanou rodinu, která si nad ní umyla ruce, dluhy nebo snad toho parazita, který poslal její kariéru do kytek! A co se týče její práce pro charitu... víme o ní, několikrát se pochlubila v bulváru.

alla
11. 11. 2013 • 09:56

Tak to vypadá na epidemii. To už tady máme dvě zmatené zpěvačky. Ivetu Bartošovou, té už nikdo nepomůže, a teď Vondráčkovou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.