Helena Vondráčková: V zajetí svalovců! Ke komu se tulila? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Helena Vondráčková: V zajetí svalovců! Ke komu se tulila?

Helena se před turné s Rudoarmějci roztoužila s mladými svalovci. Stalo se to během představení její desky Touhy.
Helena se před turné s Rudoarmějci roztoužila s mladými svalovci. Stalo se to během představení její desky Touhy. (Foto Aha! – Roman Souček, ara)

Ona se momentálně v Česku tulí ke svalovcům a představuje nové album Touhy! Oni v Moskvě pilně nacvičují na turné v Česku. Helena Vondráčková (66) a Rudoarmějci se nicméně už za několik dní potkají na společném turné.

Pro Vondráčkovou to nebude první vystoupení s tak velkým souborem. „Společně s Karlem Gottem už jsme zpívali v minulosti s Alexandrovci,“ řekla Nedělnímu Aha! Helena s tím, že se na Rudoarmějce těší. „Už jsem jim poslala veškeré podklady k mým písním. Budu s nimi zpívat v první i v druhé části koncertu,“ upřesnila Vondráčková.


Ta se do příjezdu souboru, který má nyní 350 členů, bude věnovat propagaci nového alba Touhy, pro něž jí napsali písně např. Václav Noid Bárta (32) nebo Ondřej Brzobohatý (30).

Historie souboru
✭ Rudoarmějce založil už v roce 1939 generálmajor Viktor Elisejev a prošel s ním celou druhou světovou válkou.

✭ Soubor se po válce profesionalizoval a začal si budovat mezinárodní věhlas.

✭ V současnosti má soubor 350 členů a zahrnuje nejen pěvecký sbor se sólisty, ale také balet, orchestr, dirigenty, choreografy a další umělecké profese.

✭ Rudoarmějci mají vlastní uměleckou školu v centru Moskvy, kam přijímají už od čtyř let věku jen ty nejtalentovanější děti z celého Ruska.



Přečtěte si
honzina
27. 10. 2013 • 17:56

Helčo, ty náš národní poklade, měla bys trochu brzdit, nebo ti ten tvůj milovaný gauner pocuchá fasádu!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.