Lucka Vondráčková se musela vyrovnat s velkou bolestí, odnesly to nohy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Lucka Vondráčková se musela vyrovnat s velkou bolestí, odnesly to nohy!

Lucie Vondráčková se musela při natáčení potýkat s bodláky a kopřivami
Lucie Vondráčková se musela při natáčení potýkat s bodláky a kopřivami (Aha! - Pavel Machan)

Jedna z nejpopulárnějších českých zpěvaček Lucie Vondráčková (33) to při vykonávání své profese nemá jednoduché. Zvlášť když zabrousí do jiných vod, než těch pěveckých a stane se herečkou jako v případě natáčení filmu Babovřesky.

Lucie Vondráčková, která ztvárnila schopnou sekretářku neschopného starosty si během natáčení jedné scény do "jedničky" užila dost nepříjemné chvilky. Navíc jako vegetariánka měla i nečekané dilema - zabít či nezabít živého tvora? Podle vlastních slov se jí v tu chvíli hrát ve filmu vůbec nechtělo. O co vlastně šlo?


"Nejvíc se mi nechtělo jezdit v prvním díle sem a tam na rozviklaném kole po cestě, která byla neuvěřitelně úzká a lemovaná bodláky a kopřivami," postěžovala si zpěvačka, která tak měla nohy celé popálené a poškrábané. Ale to nebylo všechno. "Navíc jsem dávala pozor, abych nezajela moc brouků, takže jsem měla co dělat, abych neskončila hlavou někde v mraveništi," popsala nepříjemné okamžiky Lucie v Blesk magazínu.

Přečtěte si
soltero1
5. 3. 2014 • 17:09

Možná kritička, těžko říct... každopádně je to obor na p.d. U Lucie oceňuji její houževnatost a píli (umí několik světových jazyků), ale její zpěv a herectví se nedá sledovat ani poslouchat. A to, že se spokojí s hokejkou, trochu mluví za vše...

lillyli
5. 3. 2014 • 16:13

Máš pravdu, je jen PhDr, i ten obor je jednodušší...České pohádky v českosloven. kinematografii. Pořád mi ale není jasný, k čemu takové vzdělání ale je.

w.mojko
5. 3. 2014 • 09:46

no, Plekancovi určite o peniaze núdzu nemajú...Podľa mňa je Lucka tak trochu workoholik, trochu súťaží s tetou Helčou, a trochu jej stúpla do hlavy sláva- preto je stále pracovne činná,máloktorá slávna maminka sa naplno venuje dieťaťu a domácnosti. Všetky (alebo aspoň drvivá vačšina) majú pomocnicu v domácnosti a opatrovateľku).

ivoadler
5. 3. 2014 • 09:41

No, hlavně, že to neodnesla hlava. Tam ostatně už není co odnést. Lucku obdivuji - je jako vítr, jeden neví, kam zrovna foukne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.