Ťukněte si s celebritou! Herečka Hana Gregorová slaví 64! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ťukněte si s celebritou! Herečka Hana Gregorová slaví 64!

Hana Gragorová dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší!
Hana Gragorová dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší! (Foto: Dana Kolářová)

64. narozeniny dnes slaví herečka Hana Gregorová. Přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a samozřejmě to zdravíčko!

Filmové zkušenosti sbírá herečka Hana Gregorová už od dvaceti let. Mihla se tehdy v dramatu Letokruhy. Osudový byl pro ni film Noční jezdci z roku 1981, díky kterému poznala svého budoucího manžela, herce Radoslava Brzobohatého.

Kromě filmů zářila i v seriálech. Neminuly ji Četnické humoresky, Panelák, Odsouzené, Gympl s (r)učením omezeným nebo Svatby v Benátkách či Přístav. V devadesátých letech podnikala – vedla cestovní kancelář a solárium. V roce 2004 založila spolu s tehdejším manželem Divadlo Radka Brzobohatého, kde si zahrála v Barmankách, Kleci bláznů nebo v Tančírně.

S prvním manželem, jordánským lékařem Gassanem, má Hana Gregorová dceru Rolu. S Radoslavem Brzobohatým vychovali syna Ondřeje. Před pár dny se zasnoubila s Ondřejem Koptíkem.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.