Natálka Grossová: Léčení na Floridě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Natálka Grossová: Léčení na Floridě!

Natálie Grossová nemůže doma dýchat...
Natálie Grossová nemůže doma dýchat... (Aha! - Karel Kopáč)

Nejmladší dcera expremiéra Grosse (†45) trpí silným astmatem. V Česku Natálka (13) v podstatě přežívá jen díky práškům a inhalátoru.

Kkvůli astmatu dokonce bere silné kortikoidy, které zpomalují její růst. Jelikož může Natálka volně dýchat jen u moře. Sbalila Šárka Grossová (46) obě dcery a vyrazily na celý měsíc na Floridu, kde mají byt.

„Naty si nikdy sice nestěžuje, ale bylo vidět, že se jí ulevilo. Na Floridě byla dokonce bez prášků a nepotřebovala ani foukátko, “ prozradil Blesku zdroj blízký rodině. „Šárka byla nadšená, že se dceři konečně dobře dýchá,“ dodal rodinný přítel. 



Přečtěte si
jity
9. 8. 2016 • 10:16

Nikola Nova napsala jste to přesně, kdyby Vaši blízcí měli tu možnost tak by také šli na Floridu. Za to, že tam nejste nemůže přece Natálka, tak ji to přejme. Alespoň někdo má to štěstí, že se může léčit na Floridě. Nyní je otázka jestli ji to vůbec bude něco platné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.