Štěpničku (69) vyhodili ze studia! Kvůli sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Štěpničku (69) vyhodili ze studia! Kvůli sexu!

Za všechno může maminka!
Za všechno může maminka! (Foto Petr Novotný)

Oblíbený herec zavzpomínal na svoje kariérní začátky. Jeho maminka, která byla také známou herečkou, mu totiž připravila krušné chvilky!

„Maminka dělala všechno možný, aby mi zošklivila herectví, takže mě tahala třeba do dabingu, abych viděl, co to je za příšernou práci,“ svěřil se Štěpnička v rozhovoru pro Těžký Pokondr na Frekvenci 1. „Takže jsem viděl ve svých čtrnácti letech třeba Zelenou kobylu a takový věci, kdy mě vyhodili ze studia, protože se tam souložilo a já jsem byl příliš mladej na to, abych se díval na soulož,“ směje se dnes herec.

Jirka původně na herectví vůbec nepomýšlel. Po vzoru tatínka se chtěl stát malířem. Jenomže maminčina snaha měla nakonec poněkud jiné účinky, než Štěpničková zamýšlela. „Ale dělala to blbě, protože nakonec mě k tomu přitáhla,“ říká herec na její snahy. Štěpnička ještě zvažoval, zda hrát nebo si stoupnout za kameru. Nakonec zůstal věrný prknům, která znamenají svět.



Přečtěte si
-bello-
31. 7. 2016 • 22:40

Štěpnička se v divadle nešetří, hraje bezvadně . Bezvadně dabuje a líbí se mi jeho hlas.Měl s drahou matičkou dost peklo, když se konečně vrátila a měl ji doma.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.