Kde byl náš Walda, tam byla halda: Sexuální orgie v pěti lidech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kde byl náš Walda, tam byla halda: Sexuální orgie v pěti lidech!

Waldemar Matuška
Waldemar Matuška (Foto: Archiv bezpečnostních složek)

Waldemar Matuška (†76) si uměl užívat života naplno. Podle odtajněného archivu StB by se dokonce mohlo zdát, že Walda byl opravdový český nadsamec!

Státní bezpečnost se na jeho rodinu nalepila už po válce. Waldemar Matuška, vlastním jménem Vladimír se dostal do jejich zájmu na přelomu 50. a 60. let. Už od začátku se o něm v záznamech píše jako o velmi neukázněném a nevychovaném, navíc podle spisů pěstoval všeobecnou promiskuitu!

„Dalším charakteristickým rysem MATUŠKOVA chování byly nezřízené intimní poměry se ženami, o čemž MATUŠKA veřejně hovořil a dělal z toho senzaci. Vodil si ženy na pokoj v hotelu Christal, kde prováděl orgie až se třemi najednou. Pomáhal mu v tom jeho přítel číšník hotelu Adolf Pánek,“ stojí v jednom ze záznamů StB.

Jak to však tenkrát skutečně bylo, už se dnes nikdo nedozví. S Waldemarem bývala opravdu sranda, holdoval alkoholu a ženy skutečně miloval, ale sexuální orgie? To byl už skutečně přehnaný pokus o diskreditaci jednoho z našich nejoblíbenějších zpěváků. Emigrovat do USA se mu podařilo až v roce 1986 s manželkou Olgou Blechovou.

 



Přečtěte si
ivoadler
19. 7. 2016 • 10:30

Měli ho do tý Ameriky klidně pustit, když měl takové chutě. Hned by se vidělo, co je zač.

diodaa
18. 7. 2016 • 19:40

Jo Walda to byl spíše alkoholik než milovník, snad v mladším věku. Kouřil, pil, a možná i něco více. Já si ho pamatuji z mnoha koncertů kdy měl fakt dost. Jeden se mi ale vryl do paměti. Vystupoval v Parku Kultůry, a po skončení písničky měl problém stát v klidu. Tak raději kopal do bubnu a řval jako by ho na nože bral. Od té doby jsme na tohoto alkoholika na jeho koncerty nechodil. Jo Český nadsamec, tak tomu se musím upřímně zasmát, at žijí redaktoří Aha. Už se nedivím umělcům, že se zde dozví to o čem neví kdy to dělali. Ale každopádně se člověk zde zasměje, a o to jde.

anka
18. 7. 2016 • 18:56

Vildo, prosim , nechte si vase soukrome eroticke zkusennosti - tak kam patri - do vaseho soukromi.

hejhej
18. 7. 2016 • 15:56

Žumpa AHA se nezapře. Pan Matuška je mrtvý a oni vytahujou nepodložené bláboly. HNUS !!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.