Podrážděná Olga Matušková: Walda mě neměl rád. Znásilnila jsem ho kvůli dítěti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Podrážděná Olga Matušková: Walda mě neměl rád. Znásilnila jsem ho kvůli dítěti!

Waldemar Matuška s Olgou.
Waldemar Matuška s Olgou. (Unspecified / Blesk)

Každým dnem se má v knihkupectvích objevit »kontroverzní kniha« o životě Waldemara Matušky ((†76) napsána jeho ženou Olgou (65). Mají se v ní objevit detaily z Waldova a o některých z nich vdova promluvila už nyní.

Kniha ještě ani na pultech a už se proti ní a její autorce vznesla vlna kritiky a nedorozumění. Jedním z největších nepřátel vydání je zpěvačka Eva Pilarová, která dopředu říká, že v knize bude snůška lží a nemá v plánu si ji ani přečíst.

Právě podobná vyjádření a různé zvídavé otázky vytočily Olgu Matuškovou , která s nadsázkou odpověděla v TV Magazínu Blesk na dotazy týkající se společného vztahu s Waldemarem. „Neměl mě rád. Já jsem ho znásilnila, pak si mě kvůli dítěti musel vzít. Všechno jsem mu zakazovala a držela ho v izolaci na Floridě. A on byl tak bezmocný, že jsem si ho udržela čtyřicet let, přestože ke mně neměl žádný vztah. Je to šílené, jsem zrůda,“ smála se Olga. A co dalšího, tentokrát z vážnějšího soudku, zpěvákova manželka prozradila? Promluvila o konfliktech Matušky s jeho bratrem, který žil v západním Německu. Nepromluvili spolu až do Waldemarovy smrti. „V době anticharty ho nařknul, že se z něho stal komunista. Hráli jsme v Hamburku, přišel tam za ním a vpálil mu to do očí. Od té chvíle se už neusmířili, kdy se už nepotkali, ani nedostal zprávu, že Walda zemřel. Snažili jsme se ho najít, ale nepodařilo se nám to,“ vzpomíná Matušková na neurovnaný rodinný konflikt. Olga se stále snaží s manželovou smrtí vyrovnat a vzpomíná na něj jedině v dobrém. Chválí ho jako výjimečného partnera a svědomitého milujícího otce Waldy ml. „Dnes se dovedu i chvíli bavit, zasmát se, ale pořád mám smutek v sobě. A myslím si, že nikdy neodejde,“ uzavírá vdova smutně.

 



Přečtěte si
aveneta
11. 11. 2020 • 08:18

Walda byl dobrý pěvec, trochu problematický jak ve vztazích tak zřejmě i v politice...takový lidový zpěvák širší veřejnosti. Tehdy byla Olga taková sexy žena, dnes přiměřená stařenka a tak se dali dohromady a zdrhli tehdy s Českoslovenka. Snad si dosti nahrabala v USA kde mnozí Waldu uznávali. Ať dožije svůj starobní důchod a ne*** se do politiky viz. její vyjadřování.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.