Eva Pilarová se tvrdě obula do vdovy po Matuškovi: OLGO, LŽEŠ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Eva Pilarová se tvrdě obula do vdovy po Matuškovi: OLGO, LŽEŠ!

Eva Pilarová
Eva Pilarová (Aha! – Roman Souček)

Letité sváry mezi zpěvačkami Evou Pilarovou (74) a Olgou Matuškovou (65) nabírají na obrátkách. Už na konci měsíce totiž vdova po Waldemaru Matuškovi (†76) vydá skandální knihu vzpomínek svého zesnulého chotě, které nikdy neměly prosáknout na veřejnost. A na »Pilarce« nezůstane nit suchá!

Měly to být vzpomínky »Slavíka z Madridu« na kolegy a přátele, které své ženě diktoval krátce před svou smrtí. Teď to ale vypadá, že se brzy na pultech objeví kontroverzní dílko. „Walda chtěl ukázat svůj pohled na události v našem showbyznysu, které se v minulosti staly a které nikdy neměl možnost uvést na pravou míru,“ prozradila deníku Aha! Matušková.


Jenomže Pilarová, kterou s Waldemarem pojilo letité přátelství a několik nezapomenutelných duetů, silně pochybuje o pravdivosti knihy. „Nevím, co v té knížce je a nemám v úmyslu ji ani číst, ale pokud bude tak »pravdivá« jako Olžino tvrzení, že koupila Waldovi k narozeninám rolls royce, tak to bude hustý,“ nechala se slyšet zpěvačka v rozhlasové show Těžkého Pokondra.
O důvodech sváru ale zarytě mlčí. „Nezlobte se, ale nebudu se o tom bavit, nechci dělat reklamu nějaké knížce od paní Blechové,“ sdělila Aha! s narážkou na dívčí jméno Matuškové. Jako by ji se svým dlouholetým pěveckým partnerem vůbec nechtěla spojovat.
Ani vdova po Matuškovi o Pilarové neřekne půl hezkého slova. „Nechápu, jak se k té knize může vyjadřovat, když neví, co v ní bude. Stejně tak nesmyslná jsou její slova o rolls royci. Mnoho lidí ho vidělo, dokonce v něm jelo a mohou moje slova potvrdit,“ stojí si za svým Matušková.

Co je jádrem sporu?
Tyhle dvě zpěvačky jsou si trnem v oku snad odjakživa. Matušková prý Pilarové záviděla její zářivější kariéru, Pilarové se zase nelíbil Matuškové vliv na Waldemara.

Přečtěte si
riita
21. 11. 2013 • 12:29

Jediné řešení, ty drby ne kupovat. Kdyby nebylo Waldy, nikdo by ji neznal. Tuctova zpěvačka, vhodná jako křoví. Taková ulisna zlatokopka. I útěk do Ameriky byl její nápad. Táhla nemocného Waldu přes pul sveta. Vždyť on se tam chudák necítil. Ani anglicky se nenaučil. Byl jen loutkou v pařátech ctizadostve a hamizne baby. Cely život žila v jeho stínu a zdimala z nej co to šlo, a dělá to dodnes.

lillyli
15. 10. 2013 • 09:00

Až doposud volila, koho budu volit teď, vážně nevím. Ať už jsi MM nebo jiný odporný hmyz, můžeš klidně emigrovat a vzít sebou i národní poklad. Všem se jen uleví.

hazha
11. 10. 2013 • 18:22

bohatym..... seš neskutečnej! Najdi si radši babu a ventiluj se do ní. Nebo co nevidět bouchneš. I podle tvýho nicku je jasný, kam ti spadl mozek! Je vidět, že ve dne v noci nemyslíš na nic jinýho a už ti to leze do rozkroku ( nemůžu ani napsat na mozek )

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.