Ťukněte si s celebritou! Herečka Barbora Mottlová slaví 30! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Ťukněte si s celebritou! Herečka Barbora Mottlová slaví 30!

Přejeme všechno nejlepší!
Přejeme všechno nejlepší! (Foto Aha! – Pavel Machan)

30. narozeniny dnes slaví herečka Barbora Mottlová. Přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a samozřejmě to zdravíčko!

Barbora Mottlová se narodila v Praze, dne 18. 07. roku 1986, ve znamení raka. Je tedy citově založená, obdařená bohatou fantazií.


Barbora toho zvládla skutečně dost! Například se stala Miss Playboy!!! Barbora byla moderátorkou pořadu "Natoč si svůj klip" na TV Óčku, kde bezvadně ztvárňovala "českou Pamelu" - klasickou hloupočkou blondýnku. Má skvělý smysl pro humor a je úžasným komikem.
Vystudovala školu módního návrhářství. Už od malinka zpívá, natáčí televizní reklamy a věnuje se modelingu, především v Itálii. Na diváky zapůsobila jako Pana Marie v divadelní hře Komedie vánoční, v seriálu Ulice a v mnohém dalším. Můžeme ji shlédnout, mimo jiné ve filmu J. Menzela, Obsluhoval jsem anglického krále. V současné době září i v seriálu Přístav.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.