Pitt a Jolie v Praze: Hlídá je policie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pitt a Jolie v Praze: Hlídá je policie!

PRAHA – Hvězdný hollywoodský pár Angelinu Jolie (31) a Brada Pitta (43), který je v Praze na natáčení nového filmu, začala v české metropoli hlídat policie!


V ulici, kde Pitt s Jolie bydlí v pronajaté vile, od pátku zhruba každou půlhodinu projíždí policejní hlídka.

„Občas se na pár minut zastaví, někdy jen ulicí projedou,“ řekla nedělnímu Aha! jedna z obyvatelek ulice. O policejní ochranu prý požádal doprovod hvězdného hereckého páru poté, co ve čtvrtek údajně vnikl na pozemek vily fotograf našeho deníku Aha!. „Nelze vyloučit podobný incident, k jakému došlo v minulých dnech, a proto provádíme zvýšenou hlídkovou činnost,“ potvrdila včera deníku Aha! policejní mluvčí Iva Knolová.

Jenže pravý důvod policejního hlídkování je nejspíš jiný! „Určitě. Vůbec jsem totiž na tom pozemku nebyl a dokážou to záběry z bezpečnostních kamer,“ hájí se náš fotograf Dalibor Puchta. Pravým důvodem projíždějících policejních aut tak je nejspíš fakt, že američtí bodyguardi, které si hvězdný pár s sebou přivezl, již nezvládají situaci a fotografům, vyčkávajícím v autech před vilou, vyhrožují fyzickou likvidací! „Ano, je to pravda, i mně se to stalo. Jeden člen ochranky ke mně přišel, a řekl mi, že už si na mě pozvali bouchače, který mi nakope zadek,“ tvrdí náš fotoreportér Dalibor Puchta. „Už jsem na to upozornil policii,“ uzavírá reportér.

Bodyguardi měli totiž podle své pracovní smlouvy zajistit, že se nikomu nepodaří nafotit Brada Pitta nebo Angelinu Jolie s jejich dětmi. České fotografy ale neuhlídali, a tak je Angelina Jolie prý poslala zpátky do Ameriky a najala si bodyguardy nové. A těm teď trošičku »tečou nervy«...

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: (vt)
Foto Aha! – Dalibor Puchta, ČTK

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.