Luděk Sobota (73) po operaci střev: Rvačka s Donutilem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Luděk Sobota (73) po operaci střev: Rvačka s Donutilem!

Komik Luděk Sobota bude točit vzdor zdravotním problémům.
Komik Luděk Sobota bude točit vzdor zdravotním problémům. (Foto: herminapress.cz, ČT, TV Nova)

I když mu po náročné operaci střeva není moc dobře, práce volá. Luďka Sobotu (73) už 24. června odvezou na natáčení. V druhé řadě seriálu Doktor Martin má roli ředitele školy. „Dokonce se porvu s Donutilem,“ prozradil deníku Aha! Sobota.

Hraje člověka s duševní chorobou. „Trpěl jí prý nějaký anglický panovník. Jsem rád, že mě oslovili, seriál se mi líbí,“ pochvaluje si Sobota.

Hazard se zdravím?
Ani v červenci a v srpnu ale nemůže odpočívat. Dostal totiž roli vodníka v seriálu Mazalové pro ČT D. Do toho ještě jezdí se dvěma zájezdovými představeními. Není to už tak trochu hazard se zdravím?
„Když jsem se ze dvou stran dozvěděl, že operace mě zbavila potíží jen z padesáti procent, musím to nějak překonat. Není nač čekat. Navíc na ty zdravotní problémy nemusím tolik myslet,“ vysvětluje herec, kterému kýla prorostla do střeva a během operace mu lékaři našli nezhoubný nádor. Sám se oholil
Nebyl by to ale on, aby si i ve vážné chvíli nezažertoval. „Sestřička mě měla před operací oholit. Jenže jsem se styděl, takže jsem požádal, abych to mohl udělat sám. Jenže mi to vůbec nešlo... Když doktor Toběrský viděl ty krvavé šrámy, jen utrousil, že netušil, že se budu sám operovat!“ říká Sobota se smíchem.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.