Další polízanice svůdníka Luďka Soboty (71): Nejdříve Rottrová, teď omylem provalil sex s Patrasovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Další polízanice svůdníka Luďka Soboty (71): Nejdříve Rottrová, teď omylem provalil sex s Patrasovou!

Dáda Patrasová se s Luďkem Sobotou  seznámila tak důvěrně, jak jen to jde.
Dáda Patrasová se s Luďkem Sobotou seznámila tak důvěrně, jak jen to jde. (Foto. Aha! - Marek Pátek, Ladislav Křivan, Ahaonline.cz)

Ale to je nepříjemné! Sotva se před nedávnem celkem trapně a v podstatě nechtěně přiznali Luděk Sobota a Marie Rottrová (73) k sexuálním avantýrám v době, kdy si komik namlouval svou dosavadní manželku Adrienu (53), je na světě další lechtivé překvapení.

Jestli za to může ješitnost starého sukničkáře, anebo popletenost seniora, těžko říct. Faktem je, že Luděk Sobota na křestu erotické knihy svého syna naprosto veřejně odhalil sebe a Dagmar Patrasovou (58), coby někdejší milence! A protože nedávné faux pas s provalením sexuálních radovánek herce a Marie Rottrové zřejmě překvapilo do nedávna nic netušící Sobotovu ženu, možná se bude divit i tentokrát.


Jak se to tedy seběhlo? Během slavnostního křtu nové knihy Roberta Soboty (50), jehož se účastnila i Dáda s manželem Felixem, pronesla herečka na účet spisovatele slova uznání, kdy ho vzhledem k jeho zálibě v erotice přirovnala ke slavnějšímu tatínkovi. "Je vidět, že jablko nepadá daleko od stromu. Robert je hodně po otci...i když nevím, co na něm jeho krásná žena Adriena viděla," měla podle Sedmičky prohlásit rozjařená Patrasová.
A pak to přišlo! Luděk nemohl přejít slova Slováčkovy ženy bez reakce, a proto se rozhodl pálit ostrými a odvětil: " A co jsi na mně, prosím tě, viděla ty?" V tu chvíli pochopitelně osazenstvo párty zpozornělo a nic nepomohla Dádina gestikulace, aby o tomto tajemství Sobota dál nemluvil. Jejich milostný románek byl venku. O tom, jaká byla další dohra, se můžeme jen domýšlet. Měli z pikantního provalení sexuálních radovánek větší radost přítomní Felix s Adrienou nebo sami aktéři? To je ve hvězdách...



Přečtěte si
vlaku
27. 3. 2015 • 10:14

Každý s každým.

jerry
26. 3. 2015 • 18:46

Nenechaly, vždyť už dávno nežijí.

mekanik
26. 3. 2015 • 17:52

kdo by to do něj řekl že je to takovej okresní pom.rdnej

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.