Dlouhých třicet let se Felix Slováček (71) neviděl s dcerou René Slováčkovou (37). Promluvili si až na oslavě jeho sedmdesátin. Táta s dcerou teď k sobě hledají cestu. Z čehož není moc nadšená Slováčkova manželka Dagmar Patrasová (58).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Trochu smrádek mezi nimi,manželka měla kdysi udat že chce zůstat v Německu a Štaidl to žehlil na STB.Ne on,ale matka to zavinila.A známe spoustu jiných matek co mají děti hlavně jako zbraň proti otcům.A soudy jim jdou na ruku.
¨> do náruče meka < BELMEKOSRALIS - jasně, jen si piš sama sobě, jsi jasná, trapná a směšná a ubohá, neukojená závistivá blbuše. Piš, piš, piš, odhaluj svou ubohost, zjeve ropuší.
ahoj všichni,mám na vás velkou prosbu.Jsem úplný chudák...
Jezdím v autě bez střechy, jím plesnivé sýry, piji stará vína, prostě jsem úplný chudák. Uspořádejte na mě sbírku, prosím
Všichni potomci dědí, nejen děti z nového manželství. To jim to trvalo, 30 let v háji a nyní Patrasová na nervy . Takových tatínků znám, co si pořídí novou rodinu a na děti z předešlých vztahů tak nějak mnohdy i díky nové manželce přestanou myslet. Škoda všech zúčastněných. Těžko se to potom napravuje. Na druhou stranu znám rodinu, kde právě nová žena se snažila, aby její manžel se pravidelně s dětmi vídal a podařilo se, vše v pořádku .