Proč Toušlová nemá děti? Může za to děsivá minulost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Proč Toušlová nemá děti? Může za to děsivá minulost!

Iveta Toušlová neměla jednoduché dětství.
Iveta Toušlová neměla jednoduché dětství. (Foto: David Kundrát)

Moderátorka Iveta Toušlová (47) se na nás usmívá z obrazovky České televize. V kariéře dosáhla nemalých úspěchů, v soukromém životě už to tak veselé není. Autorka pořadu 13. komnata nyní nechala nahlédnout do svého soukromí a prozradila například, proč se nikdy nestala maminkou.

Moderátorka přiznává, že neměla nijak idylické dětství. „Rodiče si vůbec nerozuměli, bylo těžké mezi nimi vyrůstat,“ přiznala Toušlová a dodala, že rodičovské spory nebraly konce. „Když se narodila moje sestra, byla přidušená a hrozilo, že zemře,“ popsala a dodala, že když se její sestra Ajka narodila, jí bylo necelých čtrnáct let. Dva roky na to její maminka onemocněla.

„Byla jsem v pubertě, měla jsem o ni obrovský strach, to malé tříleté škvrně se pak hodně přimklo ke mně a v dospělých kolem sebe mělo trochu guláš,“ popsala moderátorka nelehké období a přiznala, že tehdy jí její sestřička říkala i teto nebo i mámo. Do mateřství se tedy sama moc nehnala, jak říká, část si odžila už v pubertě. „Krom toho jsem si to ve své tehdy pubertální hlavě celé přebrala tak, že dítě je spíš velká starost, riziko než radostná událost,“ přiznala s tím, že se bála, aby se nezhroutila stejně jako její maminka, proto těhotenství stále oddalovala. Když doznala, že přišel správný čas na rodičovství, nastal problém. Vyhledala dokonce pomoc odborníka, pak ovšem přišel rozchod. Další pokusy otěhotnět přišly v jejích osmatřiceti letech, jenže už to nešlo. „Zkoušeli jsme to marně, a po pětačtyřicítce jsem sama sobě musela chtě nechtě přiznat, že už je pozdě a že se dál s osudem prát nebudu,“ vysvětlila v rozhovoru pro magazín Ona Dnes.

 

 

 



Přečtěte si
-bello-
6. 4. 2016 • 00:07

a co ty máš co dělat s mým rozčilováním ?!Je to moje rozčilování! Jen blb jako ty to nepochopí a neustále se naváží!

-bello-
5. 4. 2016 • 12:10

Konečně vím, jak se jmenuje.Viděla jsem párkrát nějaké zprávy s ní.Vytřeštěný oči bez jediného mrknutí sledující čtečku mimo kamery a uřvaný projev. Přidušená sestra asi nebyla moc, jinak by byla mentálně mimo.Matka s otcem na rozvod, bože jaké klišé .A že si odbyla mateřské pudy na ségře jsem už od další nějaké podobné tady už taky četla. Krucinál, blít veřejně hnusy na vlastní rodinu?Nesnáším ty kecy

jity
5. 4. 2016 • 11:30

Pokud vím, tak Iveta vzpomínala na svoje mládí, kdy po rochodu se snoubencem šla do Německa nosit pivo. Dělala tam nějakou dobu servírku a potom když se vrátila, tak se dostala do ČT a bylo to dobrá volba. Je to chytrá žena a má velmi zajímavé pořady, nyní se ráda podívám na Gejzír, zkrátka s ní mi to baví.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.