Překvapivá zpráva o nemocném Gottovi (76): Návrat ošetřovatelky na Bertramku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Překvapivá zpráva o nemocném Gottovi (76): Návrat ošetřovatelky na Bertramku!

Karel Gott se raduje z návratu ošetřovatelky.
Karel Gott se raduje z návratu ošetřovatelky. (Foto pro Aha! – archiv Karla Gotta )

Českému slavíkovi se skutečně daří porážet zákeřnou rakovinu! Do rodiny Karla Gotta (76) se totiž po několikaměsíčním výcviku natrvalo vrátila fenka labradorského retrívra Stella (6). V péči profesionálů byla kvůli páníčkově oslabné imunitě.

V době nejtěžšího Karlova boje s rakovinou zkrátka musela Stella z vily na Bertramce pryč. Vzala si ji do péče kynoložka a kamarádka Gottových Zuzana Daušová (54). Pod jejím dohledem podstoupila fenka základní výcvik poslušnosti a také prošla canisterapeutickými zkouškami. A tak se teď po návratu domů vlastně stala oficiální ošetřovatelkou svého páníčka.

„Stella už je opět se svojí rodinou,“ řekla deníku Aha! Daušová. „Obecně platí, že psu by měl být výcvik dopřáván prakticky po celý jeho aktivní život. A tak je tomu i u Stelly,“ dodala kynoložka. Z jejích slov je jasné, že si fenku za čas opět na chvíli vezme do své péče. Stellu po návratu domů venčí hlavně filipínská pomocnice Gottových, paní Irene. Fotoreportérům deníku Aha! se je podařilo zastihnout na procházce kolem vily. Od svého návratu na Bertramku už také Stella byla s rodinou na několika výletech. „Vzali jsme ji na Liberecko, kde jsme jezdili na koních,“ svěřil se před několika dny přátelům Karel Gott.

Co je to canisterapie?

Je to metoda pozitivního psychosociálního a fyziorehabilitačního působení na potřebné osoby prostřednictvím speciálně vedeného a cvičeného psa.

Čekání na výsledky chemoterapie
Gott o víkendu dokon čil šest ý cyklus chemoterapie. Z nemocnice ho propustili do domácího léčení. Za několik dní půjde Karel na podrobné vy šetření, které uká že, zda nad rakovinou vyhrál, nebo musí v léčbě pokračovat.



Přečtěte si
-bello-
2. 3. 2016 • 12:33

dutchschulz Má natrénováno, od jódlujícího honáka k : https://www.youtube.com/watch?v=DFjcCbWyYM0

mord
29. 2. 2016 • 23:18

Vysadila jsi prášky hloupa zakomplexovana nulo?

mord
29. 2. 2016 • 23:15

Ukaž svou fotku ty stara odporna a hloupa drbmo at se nasmejeme

srdcovadama111
29. 2. 2016 • 18:32

Karla nechávám v klidu, ale pitomečci z redakce by měli uveřejňovat jiné Gottovy fotky a ne DOKOLA tu nejhnusnější...stejně to prováděli s Jiráskovou, bylo blivno se na mumii dívat. 2) Jsem karta srdcová dáma, od zítřka budu ESO

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.