Po vyléčení: Štvanice na Gotta! Kdo teď zneužívá jeho jméno? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Po vyléčení: Štvanice na Gotta! Kdo teď zneužívá jeho jméno?

Jakmile se rozkřikla zpráva o zlepšení Gottova zdravotního stavu, začaly kolovat fámy o koncertování.
Jakmile se rozkřikla zpráva o zlepšení Gottova zdravotního stavu, začaly kolovat fámy o koncertování. (Foto Aha! – David Kundrát, archiv K. Gotta, reprofoto TV Nova )

Sotva porazil zákeřnou rakovinu mízních uzlin, už na Karla Gotta (76) pořádají štvanici! Čeští i němečtí pořadatelé ho zavalují žádostmi o účasti na akcích a nabízejí mu i koncertní vystoupení. Do toho všeho se objevilo velké nedorozumění!

Pořadatelé velké hudební akce Schlagernacht ve švýcarském Oltenu lákají na plakátech na Slavíkovo vystoupení, která se má odehrát letos 18. června. Jenže Karel, který teď potřebuje několik měsíců klid na rekonvalescenci, s ničím takovým nepočítá! „Není pravda, že má pan Gott na této akci vystupovat,“ oznámila deníku Aha! za zpěvákův management jeho mluvčí Aneta Stolzová. Sám Slavík se nechce k celé záležitosti osobně vyjadřovat, jelikož ji od středy intenzivně řeší se svým manažerem pro německy mluvící země Maxem Kaminskim (63). Chce zjistit, kdo za to může a kde se stala chyba. Rozluštění, zdá se být snadné…


„Vystoupení bylo nasmlouvané loni v létě! Vzhledem k tomu, že má Karel zdravotní problémy, nám bylo řečeno, že dorazí podle toho, jak mu bude. Já pevně věřím, že přijede a že si spolu zazpíváme. Těšíme se na něj,“ sdělil moderátor noci plné šlágrů a Gottův přítel – rakouský zpěvák a showman Andy Borg (55), který od počátku stál o to, aby Slavík do Švýcarska přijel. Z toho tedy vyplývá, proč stále pořadatelé na Karlovo vystoupení lákají. Přitom on s účastí na akci dávno nepočítá! Tohle ale zpěvákovi fanoušci v německy mluvících zemích, potažmo v Česku, neví a lístky na Schlagernacht v Oltenu si nadále kupují. Pořadatelé by tedy měli jasně oznámit, že Gott teď kvůli celkové rekonvalescenci potřebuje klid.
Kdo je Andy Borg?
Rakouský zpěvák a moderátor, v jehož televizních i zájezdových show Karel Gott pravidelně vystupuje. Mají dokonce dvě společné písně – Oh Mister Swoboda a Ewige Liebe. Karel na Borga nedá dopustit a velmi rád s ním spolupracuje. „Když se postaví na jeviště, tak publikum je hned jeho! Tomu tak jede klapačka, že se lidé stále smějí. Je to skvělý showmaster a kumštýř,“ řekl kdysi deníku Aha! Gott.

LÉČBA KARLA GOTTA - VÍCE INFORMACÍ ZDE



Přečtěte si
-bello-
24. 3. 2016 • 16:58

Gott + Borg na jevišti = třeskutý Ein Kessel Buntes Revival

zamlzena
24. 3. 2016 • 10:40

Nic rozumného v případě Gott již nepřijde. Měl by se odstěhovat na neznámé místo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.