Štědrý slavil 70: Bohdalka měla zálusk na dort! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Štědrý slavil 70: Bohdalka měla zálusk na dort!

Jiřina Bohdalová má mlsný jazýček, a když se krájel dort, byla na řadě jako jedna z prvních.
Jiřina Bohdalová má mlsný jazýček, a když se krájel dort, byla na řadě jako jedna z prvních.

PRAHA – Zpěvák a podnikatel v nápojových automatech Karel Štědrý oslavil sedmdesáté narozeniny ve velkém stylu! Grand Hotel Bohemia v Praze doslova praskal ve švech osobnostmi.


PRAHA – Zpěvák a podnikatel v nápojových automatech Karel Štědrý oslavil sedmdesáté narozeniny ve velkém stylu! Grand Hotel Bohemia v Praze doslova praskal ve švech osobnostmi, z našich největších hvězd chyběl snad jen Karel Gott (67), který pokračuje ve svém turné po Německu. Dorazili Tomáš Töpfer, Jitka Zelenková, Dagmar Patrasová, Jan Rosák, Petr Salava, Luděk Sobota či Jiřina Bohdalová! Ta oslavenci jako dárek přinesla sošku a jako první stála ve frontě na dort!

O půl dvanácté v noci dorazil po svém koncertě na Žofíně i Waldemar Matuška. Přestože byl jaksepatří unavený po svém dvouhodinovém vystoupení, s kamarádem a souputníkem z Divadla Semafor Štědrým si zazpíval jejich společný nesmrtelný hit Mám malý stan! A překvapil i jinak! Kliknutím zvětšetePřestože se pyšní zdravou životosprávou a svou štíhlou postavu vysvětluje tím, že po páté hodině večer nejí, na Štědrého narozeninách si zahřešil a ještě o půlnoci mlsal gulášek!

S hudební gratulací přišli i Helena Vondráčková, Karel Bláha, Martin Dejdar, Eva Pilarová či Pavlína Filipovská. Ta se Štědrým pokřtila jeho nové výběrové cédéčko, které dostal každý host na odchodu z oslavy. A poté už se krájel dort. Přitom hrál na klavír oslavencův bratr Ivan Štědrý a všichni v čele s moderátorem celé akce Petrem Salavou zpívali Happy Birthday. U toho samozřejmě nechyběl ani Štědrého syn »Kadlas« se svou přítelkyní Pepinou, dcerou herečky Světlany Nálepkové a Michala Nesvadby.


Autor: Petr Macek
Foto pro Aha!: Petra Zápecová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.