Další trapas Charlesovy manželky Camilly! Ukázala, co mělo zůstat skryto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Další trapas Charlesovy manželky Camilly! Ukázala, co mělo zůstat skryto!

Camilla se opět pěkně předvedla...
Camilla se opět pěkně předvedla... (Foto: ara)

Princ Charles (66) s manželkou v rámci oficiální návštěvy po Novém Zélandu. Jenže snad by to ani nebyla Camilla (68), kdyby se jí nepodařil nějaký ten královský trapas, tentokrát opět nezklamala…

Perná chvilka nastala hned při vystupování z letadla, kdy manželka následovníka trůnu svedla opravdu tvrdý boj s vichřicí. Naštěstí mohla před větrem a deštěm ukrýt hlavu do deštníku.

Jenže živel si nedal pokoj, a tak manželce následovníka trůnu alespoň nadzvedl sukni ve stylu Marilyn Monroe, přestože to nebyl tak příjemný pohled jako na zesnulou herečku, informoval o této události britský DailyMail.

 



Přečtěte si
ivoadler
6. 11. 2015 • 18:54

Je dobře, když média ukážou slavné??? lidi v podvlíkačkách. Aspoň jim ta sláva nestoupne do hlavy. Za vítr nikdo nemůže. Koukám, že vítr na Novém Zélandě je úplná pohroma pro členky britské královské rodiny - vytrvale jim zvedá sukni. Ovšem za tu povadlou kůži v dekoltu už Camilla může a to je trapas.

metafora
6. 11. 2015 • 04:00

zmuchlaná prsa jako krepák patří madam schovat, fuuuuuuuuuuuuuuuuj!!!!!

mandat
5. 11. 2015 • 22:55

Jaky trapas ? To Katerina od Williama ukazala kalhotky a jeji kostnaty zadek a o tom jste psali temer pochvalu.U nas bylo vse ve zpravach a nikdo o tom co , jste tady sesmolili nic nerekl.Ani netusite, ze po n ich vystoupil jeden jejich sportovec a cele letiste, vcetne personalu ho vitalo tancem a oslavovali ho,jako statni navstevu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.