Kuchařová a Brzobohatý: Opravdový důvod k radosti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kuchařová a Brzobohatý: Opravdový důvod k radosti!

Ondřej Brzobohatý vyrazil s Taťánou Kuchařovou na houby.
Ondřej Brzobohatý vyrazil s Taťánou Kuchařovou na houby. (Foto: Facebook)

Důvod k radost mají Taťána Kuchařová (27) a Ondřej Brzobohatý (32). V lese přišli k pěkné rodince...

„Rostou!“ pochlubila se Miss World 2006 Taťána Kuchařová s pohádkovým úlovkem. S hudebníkem se vydala na houby a domů donesla náruč plnou pravých hřibů. Kráska tak dokázala, že není žádná cukrová panenka, která se umí promenovat jenom po mole. Nebojí se nazout holínky a prodírat se houštím. Modelku v sobě ale přece nezapřela. Kdyby se volila Miss houbařka, určitě by vyhrála!

Houbaři Taťána s Ondřejem.

Přečtěte si
-bello-
7. 10. 2015 • 11:35

teri ahoj, já taky nevím jak je možný, že se někdo pod mým heslem a nickem přihlásí.Tohle není poprvé.Je zajímavé, že jsem si toho všimla ještě u jednoho nicku tady, ale ten mlčel a nezveřejnil to jako já.Ale bylo to jasný , protože tady už je dlouho a taky se stalo, že ho ten samý , jakoby vlastní nick, taky napadal. Taky tady nikdo např. neřekne, že se od jisté doby počet komentářů různě povoluje. Když dáš 3. koment, tak buď dlouho čekáš nebo se neotiskne, vím to i od meka bavila jsem se s ním o tom. To bych i chápala, že to omezují, ale do osobního nicku každého ,může jen správce sítě. Myslím, že se tady angažují z AHA a baví se tím a co horší! - mají to v popisu práce! Bohužel ! Kdyby se Šmuclerka víc starala jak to tady maká , kdyby zaměstnala jazykového korektora aby AHA nebyl češtinský propadák a kdyby změnila popis práce blbům , kteří neznají patrně ani jeho míru udělala by aspoň něco záslužnýho, Zatím je po ní jen paseka , nedaří se jí zjevně ukočírovat ani www.ahaonline.cz

-bello-
6. 10. 2015 • 22:39

-belo- není mi jasné, jak se může někdo hlásit mým nickem !!!! se zápisem s časem 15:56 nemám nic společného. Snad správce AHA . nahlásila jsem , ať si to vyřídí kompetentní. Tohle přece nemá cenu !

zamlzena
6. 10. 2015 • 20:16

ale to je její a jeho starost.....ona si nakonec zřejmě najde staršího partnera, tohle přejde jako jaro.,

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.