Vdově Grossové bez halíře svitla naděje: Anděl spásy se našel přímo ve vlastní rodině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vdově Grossové bez halíře svitla naděje: Anděl spásy se našel přímo ve vlastní rodině!

Šárka Grossová s dcerami Denisou a Natálkou
Šárka Grossová s dcerami Denisou a Natálkou (Foto Aha!: Martin Hykl)

Ta situace je malinko zvláštní. Po smrti Stanislava Grosse (†45) se ocitla Šárka Grossová (45) bez prostředků. Podle dostupných informací má jeden pravidelný příjem, může se ale stát, že již brzy nosit domů větší peníze její dcera Natálka (12). Vdově by se tedy mohlo finančně ulevit, jenže to má jedno velké ale…

Malá Natálka je velmi nadaná, má za sebou účinkování v mnoha úspěšných muzikálech a jistě to nedělá zadarmo. Teď navíc míří do televize, kde získala roli v seriálu Přístav. „Bude hrát rozmazlenou dceru Boba Klepla,“ prozradil Blesku zdroj ze zákulisí s tím, že tam už si přijde na pěkné peníze. Televize Prima to zatím odmítá potvrdit, ale vzhledem k dívčiným hereckým kvalitám, by se dalo říci, že televize sází na jistotu.

Stanislav Gross stihl před smrtí odklonit ze společného účtu s manželkou 70 až 100 milionů. Momentálně jsou podle dostupných informací jediným Šárčiným příjmem peníze z pronájmu luxusního bytu v Miami (252 m2), které realitní kanceláře nabízely v přepočtu za cca 128 000 Kč. Vzhledem k tomu, že po boku expremiéra byla zvyklá žít poměrně v luxusu, jde o velmi nepříjemnou změnu.

Nabízí se myšlenka, že dobře vydělávající dcera by mohla do rodinného rozpočtu přispět. To ovšem Šárka Grossová tvrdě odmítá. „Samozřejmě, že Natálka s rodinným rozpočtem nepomáhá. Má svůj účet, kam jí chodí peníze, a ze kterého jí nikdo nic nebere,“ napsala vdova Blesku s tím, že je schopna se o své dcery postarat sama.



Přečtěte si
mnpv
11. 9. 2015 • 11:35

Ona je "tupá a blbá" a kde je ona a kde jste vy blbečci zapšklí.

mnpv
11. 9. 2015 • 11:32

Nejsou hloupí, proč platit obrovské notářské poplatky, když nemusí? Lde nic není.... Je lepší se pokusit zahrát chudobnou, stát má peněz dost.

zadnice
11. 9. 2015 • 10:10

Aháci nechte si ty hlody o její "chudobě"!!!

kov3
11. 9. 2015 • 08:51

128.000 mesačne, z toho sa naozaj nedá vyžiť....

joudajoudovy
11. 9. 2015 • 07:14

argentynska telenovela prinasi dalsi dil s hlavni hrdinkou.... pisalci, vas scenar je bezbrehy a opakujici jiz zname obrazy. chtelo by to vice akci, napr. zboureni samozivitelek, kde vyjadruji nesouhlas proti nenasytne dive, ktera se pasuje do role matek, jenz musi obracet kazdou korunu. pro zacatek: skandovani hesel, s transparenty, pred luxusnim sidlem vdovy. naspreyovana fasada ci hozeni ciziho predmetu do oken. otazky zaverem: bulvarni scenariste, na kolik let odhadujete zverejnovat tuto mydlovou operu? mam si pro sva pravnoucata zalozit book, aby mela chronologicky prehled o zlodejske rodince? nerad bych se dockal vyusteni, kdy se v poslednim dile hlavni postava stane narodni hrdinkou a bude pohrbena na slavine.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.