Stanislav, Šárka, Deniska a Natálka Grossovi: Balí kufry do vily za 25 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Stanislav, Šárka, Deniska a Natálka Grossovi: Balí kufry do vily za 25 milionů!

Závěrečná fáze stavby vily je už zjevná.
Závěrečná fáze stavby vily je už zjevná. (Aha! – K. Kopáč, D. Černovský, D. Kundrád, M. Pátek)

Zateplená fasáda je obložena cihličkami, v budoucí jídelně je uskladněn nábytek, dělníci pracují na pozemku. Už téměř nic nebrání tomu, aby se expremiér za ČSSD Stanislav Gross (40) se ženou Šárkou (40) a dcerami Deniskou (13) a Natálkou (8) nastěhovali do nového domu za 25 milionů korun v pražském Slivenci.

Podle informací Aha! plánovali Grossovi vilu obydlet počátkem září. V srpnu však přes základní desku začala prosakovat spodní voda. Její výměna si vyžádala pár  dní práce navíc.

„Probíhá pouze normální odvodňování pozemku,“ mlžil jeden z dělníků.Že se vše chýlí ke zdárnému konci potvrzuje nejen nábytek ve spodním podlaží, ale i přítomnost Šárky Grossové.

Rodina totiž měla údajně být do dokončení ve svém bytě na Floridě. Její návrat svědčí o přípravě na stěhování. Finále stavby nepopřela ani Šárka, které jsme se zeptali v momentě, kdy pobíhala mezi dělníky.

„Máme hodně práce, nestíhám o tom mluvit,“ reagovala.Rodina expremiéra, nyní právnického koncipienta, zatím žije v bytě na pražském Barrandově, který koupila za 7 milionů korun. Kromě něj vlastní statek s restaurací (za 21 milionů) a byt na Floridě (13 milionů).



Přečtěte si
zadnice
12. 9. 2011 • 10:47

Který vůl kdysi tohoto koloťuka bez přehledu o životě a bez vzdělání navrhl a protlačil na funkci ministra vnitra a pak dokonce na "premiéra"?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.