Standa Gross - Čtyři nemanželské děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Standa Gross - Čtyři nemanželské děti!

Tak by to mohlo vypadat podle Aha!: Taťka Standa se svými čtyřmi adoptivními syny.
Tak by to mohlo vypadat podle Aha!: Taťka Standa se svými čtyřmi adoptivními syny. (Aha! – Alexandr Malachovský)

Bývalý premiér Stanislav Gross (40), který musel před pěti lety pryč z politiky kvůli majetkovému skandálu, má kromě dvou dcer další čtyři potomky! S manželkou Šárkou (40) se totiž rozhodli, že ukrojí něco ze svých milionů a postarají se o potřebné děti v Latinské Americe.

„Mám dcery Denisku (12) a Natálku (7). K tomu jsme adoptovali čtyři děti z Jižní Ameriky,“ potvrdil Gross v rozhovoru pro Tymradio.cz. Že by teď po luxusním bytě Grossových na pražském Barrandově pobíhali čtyři snědí sirotci? To zase ne… „Je to na dálku, pochopitelně. Naše holky pořád chtěly adoptovat miminko domů, ale vysvětlili jsme jim, že to jde i tímhle způsobem. Takže u nás opravdu nebydlí,“ řekla nám Šárka. I když už se Gross dávno politické kariéry vzdal a pracuje jako právník, současná situace ho pořád zajímá. A co ho štve nejvíc? „Povím vám to takto: to, co se tehdy vyčítalo mně, se dnes v naší politice děje jako na běžícím páse a skoro nikdo na to nic neříká,“ kroutí hlavou.

Co je adopce na dálku?

Systém pravidelné finanční podpory dětí z chudých rodin v rozvojových zemích, obvykle ve výši pár tisíc korun ročně. Příspěvky od sponzorů pak jdou na jejich vzdělávání a obživu. V Česku takové projekty organizuje např. Arcidiecézní charita Praha nebo organizace ADRA

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.