Dlouhé prsty Šárky Grossové: Úředníky z katastru zmákla za pár hodin! Kde teď tedy bydlí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Dlouhé prsty Šárky Grossové: Úředníky z katastru zmákla za pár hodin! Kde teď tedy bydlí?

Šárka Grossová pořád ví, na koho se v případě potíží obrátit.
Šárka Grossová pořád ví, na koho se v případě potíží obrátit. (Aha! - Zbyněk Pecák, Martin Hykl)

Když se včera provalilo, že má manželka expremiéra Stanislava Grosse (44) zrušený pobyt v Česku a začalo se čile spekulovat o tom, že mizí do USA, kde vlastní Grossovic rodina luxusní apartmán na Floridě, vzala Šárka věci do svých rukou.

Především řekla, že o zrušení trvalého pobytu nic neví a vše označila za úřednickou botu. Občankou České republiky je prý stále. Pak nejspíš zvedla ona či její manžel telefon a věci se zázračně daly do pohybu. Zatímco odpoledně bylo v katastru stále ještě uvedeno, že už v Česku nemá pobyt, k večeru bylo jako mávnutím kouzelného proutku vše opraveno tak, že má bydliště stále v pražském Slivenci, kde mají také luxusní rodinný dům.

Změnit výpis za katastru během několika hodin je doslova sen, oběžně se na tento úřednický úkon čeká i několik týdnů. Čekat zjevně nemusíte, máte-li příjmení Gross či Grossová. Šárka je tedy znovu trvalým bydlištěm napsaná v Česku, nicméně dosud nikdo nevysvětlil, kde se stala chyba a proč byla manželka expremiéra v podstatě vyškrtnuta z Česka.

„Vzniklo to prý na registru a nebyla jsem sama, komu se to takto změnilo,“ řekla jen Blesku Šárka, bližšího vysvětlení se ale nikdo nedočkal. Je však těžko myslitelné, že by úředník na katastru něco změnil jen tak sám od sebe. Co tedy zrušení trvalého pobytu předcházelo? Nebo máme věřit tomu, že si úředník dobrovolně přidělal práci a jen tak z nudy změnil u Grossové trvalé bydliště? Nesouvisí vše přece jen s možnou změnou státního občanství? Zrušení trvalého bydliště v Česku je totiž jednou z jeho podmínek…

 



Přečtěte si
mekanik
24. 9. 2014 • 09:17

at´tahnou celá Standovo rodina

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.