Nečekaný krok vdovy Venduly Svobodové (43): Odřízla se od Karla definitivně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nečekaný krok vdovy Venduly Svobodové (43): Odřízla se od Karla definitivně!

Novomanželé za asistence syna Venduly Jakuba (10) si řekli »ano« v sobotu v Říčanech.
Novomanželé za asistence syna Venduly Jakuba (10) si řekli »ano« v sobotu v Říčanech. (Foto: archiv Venduly Pizingerové, ara)

Do třetice všeho dobrého. Vdova po hudebním skladateli Karlu Svobodovi (†68) Vendula (43) řekla »ano« svému o šestnáct let mladšímu partnerovi Josefu Pizingerovi (27). Přijala také jeho jméno a nadobro se odloučila od svého zesnulého muže.

Třetí utajená veselka se konala v sobotu v Říčanech u Prahy a k oltáři ji vedl bývalý premiér České republiky Jan Fischer a syn Jakub (10), kterého má právě s Karlem Svobodou. „Byl to velmi dojemný o kamžik když Vendulu Kuba vedl k oltáři a předal ji jejímu budoucímu manželovi Josefovi,“ popsala deníku Aha! její dvorní návrhářka Táňa Kovaříková (49), která jí na veselku ušila šaty. Syn Jakub je také od víkendu to jediné, co ji s hudebním hitmakerem pojí. Nechala se totiž přejmenovat.

„Vdala jsem se potřetí v životě a tentokrát jsem si vzala příjmení svého partnera, kterého opravdu miluji a ve kterého věřím, že nám to vydrží celý život. Proto se jmenuji Vendula Pizingerová. Počítám ale s tím, že na dlouhou dobu a pro mnoho lidí budu stále Vendula Svobodová, a nebude mi to vadit a jsem velmi šťastná, že to nebude vadit ani mému manželovi,“ svěřila se Vendula. První svatba
První tajnou svatbu měla Vendula v roce 1995 v Písku. Ve 23 letech si vzala za manžela hudebního skladatele Karla Svobodu. V lednu následujícího roku se jim narodila dcera Klárka, která ale ve dvou letech onemocněla leukemií a ve svých čtyřech letech zemřela. Vendula následně založila nadační fond Kapka naděje. V roce 2005 se jim narodil syn Jakub.

Druhá svatba
V září 2009 se vdova po Karlu Svobodovi provdala za o šest let mladšího podnikatele Patrika Auše (36). Své »ano« si zamilovaný pár řekl na romantickém hradě ze 14. století Buben. Super utajená svatba proběhla jen v kruhu nejbližších přátel. Rozvod přišel po třech letech.



Přečtěte si
mandat
7. 9. 2015 • 21:52

Ten kluk do dvou let zdrhne.Mozna zu ted ma milenku a bude ji financne vysavat.Nepracuje,jen se vali, tak je pri sile,ale io to omrzi.

soltero1
7. 9. 2015 • 19:30

No jo, jenomže o madam šmuclerové nemuzes ani pipnout, bo ti smazou prispevek. Jak pise G. Orwell: Všichni jsme si rovni, ale někteří jsou si rovnější

soltero1
7. 9. 2015 • 19:23

Fakt tu ženskou nemusím. Člověk by jí to i přál, ale je to tak do očí bijící (a ona vážně tak hloupá) ? Doufám, že má kvůli Jakubovi předmanželskou smlouvu. A co ten její novomanžel vůbec dělá? Věřím, že ho živí a bude živit ona...

ararat
7. 9. 2015 • 15:41

tak se vdala po třetí a co jako má být,co je komu do toho co si Vendula dělá ze svým životem,je ještě mladá a život má před sebou a ať si ho užívá nechápu proč to pořád někoho irituje...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.