Trápení Venduly Svobodové: Jde o vztah partnera se synkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Trápení Venduly Svobodové: Jde o vztah partnera se synkem!

Vendula je s Josefem šťastná a on se příkladně věnuje synovi Jakubovi.
Vendula je s Josefem šťastná a on se příkladně věnuje synovi Jakubovi. (Foto: Aha! - Marek Pátek, Facebook.com, koláž Ahaonline.cz)

Po letech trápení, omylů a pracovních úspěchů se zdá, že vdova po skladateli Karlu Svobodovi (†68) Vendula našla ve svém životě klidný přístav. Po nevydařeném tříletém manželství s Patrikem Aušem našla novou životní lásku v o 16 let mladším Josefu Pizingerovi (27). A i když je dle svých slov šťastná, jen přeci jí cosi trochu mrzí.

Táta se mu zastřelil, jeho náhradník Auš ve vztahu s maminkou neuspěl a nyní má nového tatínka. Syn Karla Svobody Jakub (9) měl vždy dostatek strýčků, ale tátu mu nikdo nahradit nemohl. Nyní již dva roky žijí Svobodovi pod jednou střechou s Josefem Pizingerem a Vendula si vztah partnera se svým malým milionářem nemůže vynachválit.


"Pepa si na jeho náhradního tátu nehraje, jsou kamarádi a oslovují se jmény. Pepa je pro Jakuba vzor skutečného chlapa. Dostává od něj úkoly, které se snaží splnit, chodí spolu do lesa, sekají dříví, stanují, jezdí na motorce, prostě se baví jako dva rovnocenní chlapi," libuje si Svobodová v rozhovoru na tv.blesk.cz., ale má to i svou stinnou stránku: "Občas je mi líto, že mě přehlíží, protože jsem ženská, ale na druhou stranu Kuba zažívá skutečné dětství."



Přečtěte si
zzapp
6. 5. 2015 • 01:38

...Václavo....trochu sebereflexe...! Mrkni se do zrcadla. Hezká jsi nikdy moc nebyla, spíš kobylí ksicht a vychcanost uvniř...ale budiž, Karel ti nechal dost. S Aušem debakl /když ho člověk viděl, není se čemu divit. Auš Svobodová ti nestačilo, zas potřebuješ další svatbu, s tímhle týpkem? Ajajajaj. to jsi vážně tak zoufalá a padlá na hlavu? ZRCADLO a podívat se na datum narození.....No, chudák ten kluk, Jakub, Karlův syn.... Ten bude mít psychiku...

tarka
5. 5. 2015 • 20:13

hraje si na velkého kamaráda syna své o 17 let starší milenky, který po svém zemřelém biologickém otci zdědil hodně milionů...Vendula se řítí do dalšího debaklového vztahu, bohužel se opět projevila její přízemnost a omezenost...

nicnezpravda.
5. 5. 2015 • 19:50

nechá si platit za to,že občas vleze na Svobodovou

mandat
5. 5. 2015 • 19:11

Cim se vlastne zivi ted ten jeji aktualni pritel ?

mandat
5. 5. 2015 • 19:10

Proc jste sm,azali muj komentar ? Napsal jsem, ze Vendulu nic neztrapi a ani netrapilo.Nema totiz svedomi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.