Pikantní odhalení! Jitka Zelenková (65): Jedenáct let tajného sexu se ženáčem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Pikantní odhalení! Jitka Zelenková (65): Jedenáct let tajného sexu se ženáčem!

Jitka Zelenková
Jitka Zelenková (Foto pro Aha! – Lenka Hatašová, Michal Pražák, archiv Jitky Zelenkové, ara)

Zpěvačka prozradila, koho tajně milovala dlouhých jedenáct let. Byl ženatý a ještě mu vykala!

Dnes se jí na poli lásky bohužel nedaří, má však na co vzpomínat! Jitka Zelenková zahořela láskou v roce 1973 k Láďovi Štaidlovi (70), který byl tenkrát ženatý s jinou. "Byla to krásná láska, jakou už nikdy nezažiju!" prozradila Zelenková v magazínu Můj čas na kafíčko. Po dlouhých jedenáct let dovedli milenci svůj vztah skrývat před okolím, možná tomu napomohl i jeden neobvyklý detail - Jitka svému miláčkovi Ládíkovi vykala, což trvá až dodnes! Dnešní absenci lásky pak komentuje zpěvačka takto: "Chodím holt jiným vchodem, než případní nápadníci. Já chodím do sálu služebním, oni pro veřejnost, to se pak nemůžu divit, že nemám šanci nikoho potkat..."



Autor: 

Přečtěte si
lalia
25. 8. 2015 • 10:15

Jsou ženy,které nenajdou muže napořád.Nedá se s nimi žít,nedokáží toleranci,nedokáží se omezit ve svých oblibách,prostě nechtějí se celý život podřizovat.Dnešní doba je taková,proto je v modě singl.

defakto
25. 8. 2015 • 09:20

... tohle tajemství je známe už řadu let ! ... Štaidl neuměl být věrný a Zelenková mu byla dobrá , když neměl jinou po ruce .Já bych její prohřešky neomlouvala tím , že to měla doma těžké a život jí řídila matka . Je to blbost , Zelenková si dělala co chtěla a taky tak dopadla , žije sama , nenašla si nikoho kdo by jí chtěl . .... leda , žeby zase tajně milovala nějakého dalšího ženáče ....

andorea
25. 8. 2015 • 08:59

Ale tohle není žádná novina, to se ví už hodně let. Mám dojem, že i sám Štaidl tento vztah zmiňoval ve své knize.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.