Jak vypadá Anna K. po pádu ze schodů? FOTO jen pro silné žaludky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jak vypadá Anna K. po pádu ze schodů? FOTO jen pro silné žaludky!

Anna K. po otřesu mozku zatím nemůže vystupovat.
Anna K. po otřesu mozku zatím nemůže vystupovat. (Pavel Machan,Ringier Axel Springer / Paparazzi)

Otřes mozku a ošklivě poraněný obličej! Týden po nešťastném pádu na schodech Anna K. (50) ukázala, jak se jí rána, při které přišla i o část obočí, hojí. Není to nic hezkého a na koncerty si ještě pár dní musí počkat.

„Tak tohle je fotoreport z posledního týdne,“ pochlubila se zpěvačka na sociální síti. Ještě před pár dny si myslela, že už tento víkend bude moci vystupovat. Lékaři jí to však zatím zakázali. „Včera jsem byla na kontrole a bohužel mi hned dvě paní doktorky nedoporučily v žádném případě v sobotu vystupovat,“ svěřila deníku Aha! Anna K.  Já bych klidně hrála, mě jen tak nic nesejme. Jen prý po otřesu mozku, jaký jsem měla já, je nutný delší klidový režim,“ dodala zpěvačka s tím, že příští víkend už chce ale určitě zpívat.


 



Přečtěte si
eisenbieger
18. 7. 2015 • 09:51

Oxallis , stara eisenbonacko vypravci z Prachatic , ja pisu jen pravdu pac ja jsem tady ,,guru diskuzniho fora aha a plesku " . To ze tady zavidis kterykoliv saty pac chodis nakupovat k vietnamcum za to ja nemuzu , mas mit pohyb a budes mit peknou figury , ale kdyz ma nekdo prrrdel jak styrskej valach tak zavidi. A zavist je hrozna vlastnost ze ?

stekavka
18. 7. 2015 • 09:45

Já jsem taky spadla ze schodů,nemohla jsem chodit,kde jste byli páni z AHA,jak to,že nejsem v novinách.

eisenbieger
18. 7. 2015 • 07:07

Ta vypada na takovou vykutalenou cesku , proste vecer se nenechala vyschukat pac uz ma po "prechodu" tak ji starej nabancil ...ze si ten jeji chlap nenajde mladsi milenku a na takovou starou rachejtly vyprrdne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.