Kolotoč smrti série Četnické humoresky pokračuje: Už desátý mrtvý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kolotoč smrti série Četnické humoresky pokračuje: Už desátý mrtvý!

Aleš Jarý (první zleva) v Četnických humoreskách ztvárnil  strážmistra Slávu Jirouška
Aleš Jarý (první zleva) v Četnických humoreskách ztvárnil strážmistra Slávu Jirouška (ČTK, ara)

Sobotní tropické vedro připravilo o život dalšího z herců seriálu Četnické humoresky – Aleše Jarého (†56), který hrál štábního strážmistra a řidiče služebního vozu Slávu Jirouška.

Mozková příhoda byla příčinou předčasné smrti brněnského herce Aleš Jarého, kterého naši diváci znají zejména ze seriálu Četnické humoresky. První záchvat mrtvice ho postihl už v roce 2008. Stal se tak desátým v pořadí, který oblíbený seriál opustil.

Do hereckého nebe odešel za režisérem seriálu Antonínem Moskalykem (†75) a herci Ladislavem Lakomým (†79), Karlem Jánským (†66), Erikem Pardusem (†54), Ondřejem Mikuláškem (†60), Jaroslavem Dufkem (†77), Věrou Galatíkovou (†69), Jiřinou Jelenskou (†64), Milošem Kročilem (†72) , který si zahrál v první sérii Četnických humoresek.

Aleš Jarý se objevil v seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde ztvárnil otce zdravotní sestřičky Mirky Kovaříkové. Spolu s manželkou Drahomírou Kočovou si zahrál i v seriálu Stopy života. Aleš Jarý se věnoval i dabování, svůj hlas propůjčil např. Davidu Hasselhoffovi v Pobřežní hlídce.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.