Dagmar Havlová to ve Varech pěkně rozjela: Pařba s Dykem a Vilhelmovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dagmar Havlová to ve Varech pěkně rozjela: Pařba s Dykem a Vilhelmovou!

V přítomnosti herců se Dagmar Havlová se skleničkou v ruce dobře bavila.
V přítomnosti herců se Dagmar Havlová se skleničkou v ruce dobře bavila. (Foto Aha!: Martin Hykl, David Kundrát, Jan Tůma, showpix.cz)

Umí to rozjet jako zamlada! Dagmar Havlová (62) se v Karlových Varech vůbec nešetří. V neděli večer zapařila společně s vymetači večírků Tatianou Vilhelmovou (36) a jejím partnerem Vojtou Dykem (29). A dokonce si dopřála i alkohol...

Bývalá první dáma má za sebou měsíc útrap. Měla zlomený kotník, který fixovala nechodicí sádra. Dagmar kvůli zranění, které si způsobila před svou vilou v pražských Střešovicích, musela zrušit veškerý pracovní program. I cestu do Chicaga, kde měla odhalit sochu Srdce pro Havla. Před karlovarským festivalem ale Havlové sádru sundali a na filmové přehlídce si vynahrazuje vše, co zameškala.

S hereckým párem a Jiřím Macháčkem (49) herečka zapařila v neděli večer po světové premiéře nového českého filmu Domácí péče. Na zahradě malé karlovarské vinárny si Dagmar, oblečená do bílých plátěných kalhot a bílé haleny, dopřála minimálně dvě skleničky bílého vína. To si během léčby zraněného kotníku musela v minulých týdnech odpustit. Podle fotografií se viditelně bavila. Aby ne, konečně mohla odjet z hektické Prahy a užívat si s přáteli.

Pátek: Setkání s milenkou manžela

Havlová se účastní slavnostního zahájení festivalu. Potkává se na něm s údajnou poslední milenkou Václava Havla (†75) Irenou Obermannovou (53), ignorují se. „Nechci s ní vůbec mluvit,“ prohlásila spisovatelka. Herečka si pak domlouvá soukromou večeři s Richardem Gerem (65).

Sobota: Pusa od Gerea

V karlovarském Národním domě se Havlová znovu setkává s Gerem. Herec ji políbí na tvář, pak mají konečně čas si v klidu popovídat. Pravděpodobně spolu ladí, kdy by hollywoodský fešák a vyznavač buddhismu mohl navštívit pražskou Havlovu pracovnu. Do ní i k sobě domů ho Dagmar pozvala už v pátek.

Neděle: Na lavičce s panem ministrem

Ve velkém vedru Havlová odhaluje společně s ministrem kultury Danielem Hermanem (52) Lavičku Václava Havla. Vzpomínkové místo v podobě dvou křesel a stolku, kterým prochází lípa, vzniklo v parku před Císařskými lázněmi nedaleko hotelu Pupp. Večer se pak účastní premiéry filmu Domácí péče a následné pařby s párem Vilhelmová – Dyk.

Pondělí: Nákupy na kolonádě

Havlová po snídani v hotelu Pupp, ve kterém je ubytována, nakupuje na kolonádě. Přes den se pak setkává s dalšími přáteli.



Autor:  LUBOŠ PROCHÁZKA

Přečtěte si
ivoadler
8. 7. 2015 • 11:06

Dost dlouho dělala okolky, ale konečně začala hrát roli, která k ní patří - Veselá vdova.

kov3
8. 7. 2015 • 09:23

Vlastička Chrchlová.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.