Setkání, které si ani jedna nepřála! Exmilenka Havla Obermannová: Skrývání před Havlovou... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Setkání, které si ani jedna nepřála! Exmilenka Havla Obermannová: Skrývání před Havlovou...

Irena Obermannová se pokoušela setkat s Dagmar.
Irena Obermannová se pokoušela setkat s Dagmar. (Foto Aha!: Martin Hykl, David Kundrát, Jan Tůma, showpix.cz)

Až čtyři roky po provalení nevěry exprezidenta Václava Havla (†75) se potkaly jeho manželka a milenka! Sice ne tváří v tvář, zato byly dámy hodně blízko sebe, stály 5 metrů od sebe! A to během zahajovacího ceremoniálu karlovarského filmového festivalu.

Nepozdravily se, nevyhledávaly se! Ale moc dobře o sobě sokyně v lásce Dagmar Havlová (62) a Irena Obermannová (53) věděly. Spisovatelka herečku v roce 2011 hodně ranila svojí Tajnou knihou, ve které popsala svůj milenecký poměr s tehdy už vážně nemocným Havlem, kterého v knize nazvala Největší Čech. Kniha vyšla rok před exprezidentovou smrtí, a kde kdo tvrdí, že jí Obermannová Havlovi hodně ublížila.


Spisovatelka vůbec poprvé přiznala, že si chtěla s Havlovou celou záležitost vyříkat. „Projevila jsem zájem s ní mluvit po odchodu pana Havla, ale nedostala jsem žádnou odezvu! Od té doby nemám zájem se s paní Havlovou nějakým způsobem setkat nebo s ní mluvit,“ řekla Nedělnímu Aha! Obermannová po zahájení karlovarského festivalu. „Nepamatuji se, že bychom se nějak setkaly i v minulosti! Myslím, že ne,“ přemýšlela spisovatelka. „Vím nicméně, že tady někde je,“ dodala v hotelu Thermal.
Obermannová se nám na karlovarském festivalu svěřila, že právě píše seriál pro Českou televizi Trapný padesátky. „Hrdě se hlásím k tomu, že jsem trapná padesátka a pro seriál čerpám i z vlastních zkušeností,“ smála se spisovatelka. „Chtěla bych jen říci, že v tom seriálu nebude nic, co jsem napsala do Tajné knihy,“ zdůraznila s tím, že svůj vztah s Havlem zfilmovat nehodlá.

Láska na první pohled

Obermannová se s Havlem seznámila v únoru roku 2010, kdy vůbec netušila, že by mezi nimi mohlo proběhnout nějaké »jiskření«. Na křtu knihy o sametové revoluci se šla s exprezidentem vyfotit, a to byl počátek jejich mileneckého vztahu. Údajně ji nazval nejkrásnější českou spisovatelkou, a to Obermannová vnímala jako projev zájmu.

Další nepříjemné setkání! 
Vilhelmová s exmanželem Čechákem...

Ani pro dceru Obermannové Bereniku Kohoutovou (24) nebyl začátek festivalu moc příjemný. Herečka se svým přítelem Pavlem Čechákem (37), který je bývalým manželem Tatiany Vilhelmové (36), hned v úvodu narazili na Táňu i s jejím partnerem Vojtou Dykem (29). Po zbytek večera od sebe udržovali dostatečný odstup.



Přečtěte si
krat5
8. 7. 2015 • 11:39

Dáša Havlová je vinikající herečka, to ji nikdo nemůže upřít. Přestaňte ji lidi závidět peníze a už jí konečně odpusťte, že není z Prahy, ale z Brna.

mirkazam
5. 7. 2015 • 18:53

teriyaki....

123automobil
5. 7. 2015 • 17:19

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.