Partner Jany Hlaváčové Luděk Munzar: Vyznal se ze své lásky! To budete koukat… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Partner Jany Hlaváčové Luděk Munzar: Vyznal se ze své lásky! To budete koukat…

Zde Luděk Munzar přebírá Thálii za celoživotní mistrovství.
Zde Luděk Munzar přebírá Thálii za celoživotní mistrovství. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Profimedia.cz)

Herec Luďek Munzar (82) by měl ve svém věku nárok na to, užívat si důchodu, rodiny a lelkování. Po odchodu z Národního divadla se objevoval spíše ve filmech a seriálech, ale přiznává, že herectví už pomalu věší na hřebík. Ovšem, jako každý muž, potřebuje něco, co ho udržuje v kondici a jednu takovou lásku má…

Tou láskou je Český rozhlas, a to doslova láskou celoživotní. Jako většina umělců, ani Munzar nedokázal v důchodu přestat pracovat a jeho elán by mu mohly závidět i mladší ročníky. „Vážně se nenudím,“ směje se herec v rozhovoru pro magazín Sedmička.

 „Právě pracuji na zábavném pořadu o českém jazyce a velmi mě to baví. Je náročné, když vám nepomůžou gesta ani mimika a musíte se spolehnout pouze na svůj hlas,“ popisuje Munzar s nadšením svoje pracovní nasazení.

Rozhlas ho údajně fascinoval už v dětství a proto je nyní vděčný, že se mu může věnovat i pracovně. S úsměvem na tváří nakonec dodává: „Je to zábavné a už se tu cítím mnohem líp něž na divadelních prknech!“



Přečtěte si
hermanka
20. 6. 2015 • 22:39

To je novinka.Vypadá jako slušný člověk

cukrenka
20. 6. 2015 • 17:48

i mezi komunisty byli kvalitní lidé, kteří nebyli prospěcháři, a měli politickou ideu. Ti přebehlíci, kteří začali hned v 90 roce podnikat tak ti nikdy žádnou ideu neměli a nemjaí, jen maastit kapsu, to je skutečná rakovina národa.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.