Choroba? Gottová se objevila opuchlá a k nepoznání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Choroba? Gottová se objevila opuchlá a k nepoznání!

Ivana Gottová prožila krušné týdny.
Ivana Gottová prožila krušné týdny. (Foto youtube, ara)

Události posledních týdnů se na manželce nejslavnějšího českého zpěváka viditelně podepsaly! Jak jinak si vysvětlit, že fotografové Sedmičky pořídili snímky, na kterých vůbec nevypadá dobře. A není to kvůli absenci make-upu. Je celá odulá, jakoby ji postihla alergie nebo nějaká nemoc.

Je pravda, že toho na Ivanu Gottovou bylo v poslední době trochu moc. Kritika veřejnosti, odborníků i kolegů byla motivovaná dojmem, že je všude protěžovaná jen kvůli manželovi. A skutečně, na přetřes přišlo její účinkování v muzikálu, působení coby televizní moderátorky a nakonec i manažerky manžela. To vše vyvrcholilo poté, co Karel Gott (75) rozvázal mnohaletou úspěšnou spolupráci se svým dosavadním managementem.

Náročný pracovní program matky dvou děvčat a manažerky žádaného zpěváka se může v tváři podepsat a je možné, že je Gottová jako manželka a zároveň administrátorka manželových aktivit mnohem více pod tlakem než dříve. Ale pokud se na neutěšeném vzhledu paní Ivany podepsala nemoc, tak držíme palce, aby se co nejdříve uzdravila a byla zase krásná jako vždy!



Přečtěte si
ppadys13
17. 4. 2017 • 11:08

Ta ženská nevypadá dobře ani když není odulá.

lalia
28. 5. 2015 • 14:04

Gottová nikdy nebyla příjemná,je afektovaná a nepřirozená.Její krása není špatná,ale jsou ženy méně krásné a jejich krása jde zevnitř a to u Ivany bohužel není a nikdy nebude.Víc přirozenosti a skromnosti by jí slušelo.

subrosa1976
26. 5. 2015 • 21:31

Tato fotka není aktuální, Gottová je poslední dva tři roky kromě barvy vlasů stejná, ale že má za sebou mnoho úprav obličeje, které jí výrazně změnily od podoby jež jí příroda nadělila je fakt. Dříve byla opravdu nosatá a tuctová. Můj typ to není. Teď po plastikách má jiný výraz a jiné tvary v obličeji, plastika nosu je veliký zásah, nicméně i přes to, že není můj typ, tak ošklivá není, je normální a trochu se hrbí. Ale nikdo není dokonalý.

joudajoudovy
25. 5. 2015 • 07:24

souhlas....botox dela divy a pak ty konce. zombii vpred, ale stari stejne neutecou!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.