Krutý posměch na účet Ivany Gottové je přes čáru: Mistr se zlobí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krutý posměch na účet Ivany Gottové je přes čáru: Mistr se zlobí!

Manželé Gottovi musí čelit nekorektnímu humoru na svůj účet.
Manželé Gottovi musí čelit nekorektnímu humoru na svůj účet. (Foto Aha! – Martin Hykl, herminapress.cz)

V posledních týdnech je manželky doživotního Slavíka Karla Gotta (75) všude plno. Ivana Gottová (39) si vysloužila pozornost hned z několika důvodů. Účinkuje v muzikálu v roli těhotné kurtizány, získala hudební anticenu, po určitou dobu přetrvávající kritice se rozhodla ukončit moderování VIP zpráv na Primě a následně se v souvislosti s "propuštěním" dlouholetého Gottova managementu začalo mluvit o Gottové jako nové manažerce manželových uměleckých aktivit. Z toho následně opět sešlo. A teď přišla pořádná podpásovka!

Už jste někdy sledovali na TV Barrandov Neuvěřitelný týden? Pokud ano, víte, že v satirickém pátečním pořadu se toho nebojí a některé vtípky jsou na hraně. Tentokrát to ale bylo opravdu drsné. Imitátor Petr Jablonský (35) se totiž v jedné scénce vydával za falešného Karla Gotta a Sandra Nováková (33) za Ivanu Gottovou. Děj se odehrává v šatně divadla po vystoupení Gottové v muzikálu, kdy se hned úvodem moderátor ptá Mistra, kterak se mu manželka v roli prostitutky líbila. "Líbila se mi velmi. Já už jsem nasbíral za svůj život hodně Slavíků a přál bych teď své Ivance, aby také nasbírala pár ptáků," říká napodobeným hlasem Jablonský alias Gott.


Ivanka Gottová je ve skeči ztvárněná jako afektovaná a trapná figura, kterou se snaží Mistr neúspěšně uklidnit. Čím více se Sandra Nováková v převleku za Ivanu/prostitutku opájí vlastní slávou, tím více se jí snaží Petr Jablonský jako Gott, umírnit. To jí ovšem ještě více rozzuří a začne vyhrožovat, že manžel bude bez večeře i snídaně. Nakonec dojde ke smutnému přiznání zpěváka, že má ze ženy strach a "moderátor" se loučí z místa plného přízraků.
V návaznosti na to přinesl Super.cz údajné vyjádření samotného božského Karla interpretované nejmenovaným přítelem. A to si Petr Jablonský za rámeček určitě nedá. "Měl jsem ho docela rád, dělali jsme spolu i Silvestra a měl jsem ho za slušného člověka. Dělal jsem si iluze, že patříme do stejné party. Ale co udělal s tou holkou, jak se nalíčila jako Ivanka v muzikálu, to je strašné. Je to pro mě neuvěřitelné zklamání, protože to nemá úroveň. Není to vtipné, jenom zlé. A takoví lidé u mě končí. Je to kudla do zad," měl se zlobit hvězdný zpěvák.



Přečtěte si
6010
7. 5. 2015 • 12:29

Od Jablonského je to kudla do zad.To video se mu opravdu, ale opravdu nevyvedlo.Je to sprosté, netaktní, nevím, co tím sledoval.Já bych něco podobného neudělala ani svému největšímu nepříteli.Pane Jablonský máte u nás utrum

bella.
1. 5. 2015 • 00:49

mord ale morde, co je psáno to je dáno, jo jsi jen přes peněženky,

bella.
1. 5. 2015 • 00:45

illis já to vzdááááváááám

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.