Skutečný důvod odchodu Gottové z televize: Co jí vůbec nešlo a čeho se bála! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Skutečný důvod odchodu Gottové z televize: Co jí vůbec nešlo a čeho se bála!

Ivana Gottová v
Ivana Gottová v (Foto Aha! – David Raub, Prima, Profimedia, ara)

Budete už pět let, co moderovala VIP zprávy na Primě! Za tu dobu na sobě Ivana Gottová (39) pořádně zapracovala. Jako po stránce vizáže, ta po stránce mluvení. Jenže s jednou věcí stále bojuje. A to je psaní textů!

Podle informací magazínu Aha! TV se Gottová bojí tvorby ohlášení (tzv. studií) k jednotlivým reportážím. „Má strach, aby tím ohlášením někoho nenaštvala! Třeba své kamarády a kolegy, o kterých daná reportáž je. Proto přemýšlí nad každým slovem, které píše. Zbytečně to ale dramatizuje,“ řekl nám jeden z kolegů Gottové, který s ní na Primě spolupracuje. „Snažím se na sobě neustále pracovat, přípravu na vysílání VIP zpráv nepodceňuji,“ řekla už před časem Ivana.



Přečtěte si
krat5
27. 4. 2015 • 10:09

mě vynechte a příště mluvte sám za sebe a ne za celý národ

krat5
27. 4. 2015 • 10:07

Pokud vím, tak paní Gottová se živila léta jako produkční. Tak si myslím, že něco umět a něčemu rozumět musí. Přestaňte závidět.

krat5
27. 4. 2015 • 10:05

100% pravda, líp bych to nenapsala

franta15
26. 4. 2015 • 17:10

Blbečku, ty a pár tobě podobných co tady pořád do Gottové ryjete, vy nejste celý národ! Myslím že rozumím tomu odkud vane vítr. Ti co tady vyrýváte na Gottovou jste u někoho na výplatní listině a Gott to není. To je tak na lidi vašeho intelektu podobný! Za každý článek desetikačka a tak se snažíte... Na takový primitivy by platilo pouze trestní oznámení za pomluvy. Abyste museli všechno co tady tak nestydatě tvrdíte soudu prokázat. A Gottová by potom mohla až do důchodu nicnedělat a vy byste platili a platili. Ano, moderátorky jenom čtou text, který mají na čtecím zařízení a to co tady píše Blesk je blbost. Co můžeme od něho čekat? Začíná to na h....

franta15
26. 4. 2015 • 17:02

Ty chudáku, kde chodíš na ty blbý kecy a názory? Tys viděl Gottovou jak se někde chovala tak jak píšeš? To ty 2 ochechule z Primy /obě jsou miss/ ty si o sobě myslí, že jsou "nejkrásnější na světě/. Ještě si k tomu musí na zprávy vzít výstřih až do pasu a rozparek až po prd... Gottová žádné extravuřty na obrazovce nedělá a i v soukromí se chová normálně, žádné skandály, žádné povýšenecké jednání. To ty jsi slepý jak patron a vidíš něco co neexistuje. A už zalez, já být Gottem tak bych ti ukázal, za každé tvoje sprosté slovo - stotisíc! A už běž něco dělat - mandante!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.