Známý moderátor se ostře navezl do Gottových: Podívejte se na video, které na Bertramce způsobí poprask! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Známý moderátor se ostře navezl do Gottových: Podívejte se na video, které na Bertramce způsobí poprask!

Ivana Gottová prý straší manžela.
Ivana Gottová prý straší manžela. (Foto Aha! – Marek Pátek, Daniel Černovský, Roman Souček, archiv FTV Prima)

Že by Ivana Gottová během účinkování v muzikálu zpychla? Podle moderátora a komika Jablonského ve vile na Bertramce straší manžela Karla Gotta, který je z ní strachy bez sebe i bez krvavého make upu.

„Zdravím všechny mé fanoušky a samozřejmě také miliony fanoušků mé ženy Ivany,“ utahuje si Jablonský parodující Mistra. A dále jako Gott přeje Ivance, aby nasbírala hodně ptáků, stejně jako má on sošek Slavíků. Tak tohle je opravdu docela ostrý humor…

Gottovu manželku zase paroduje Sandra Nováková, která na rautu po představení dělá ostudu a v kostýmu se vrhá na kameru. „Milí diváci, ode dneška mě můžete vídat nejen v Pipkách, ale i v muzikálu. BAF!“ Nutno říci, že Gottová byla opravdu jediná, kdo si kostým nechal i po premiéře, takže je opravdu snadným cílem pro parodie. A když se jí Gott v podání Jablonského snaží usměrnit, tak na něj ostře vyjede.

Video se připravuje ...

„Dneska budeš bez večeře! A jestli nepřestaneš, budeš i bez snídaně!“ moderátor TV Barrandov, stylizovaný do Tomáše Krause z Primy, je šokovaný a Jablonský dodává: „Nemusím to být přece jenom já, kdo se jí bojí“! Jak tenhle vtípek projde u Gottových těžko říci, každopádně více podobných reportáží chystá TV Barrandov v pořadu Neuvěřitelný týden, který byl k vidění v pátek večer od 19:45.

Anketa

Pobavilo vás video?
Celkem 1523 hlasujících

 



Přečtěte si
vydedena
30. 5. 2015 • 21:20

Druhá Anife Vyskočilová...

qwertina
8. 4. 2015 • 11:06

paracelsus
23. 3. 2015 • 14:33

Ten odporný tlusťoch je Radek Kuchař, kdysi fakt hodně dobrej a roztomilej chlapeček z pořadu Kečup , je to ne moc obsazovaný herec, ale nechápu, proč se propůjčuje k takovým trapnostem, jako je tohle Je ale obecně zajímavý, jak se velké nuly rády trefujou do slavných

6010
21. 3. 2015 • 17:58

Ale, ale, to je zloby.Já je zcela chápu, dělají to, co je baví a vždycky si oba dva najdou svého diváka.Ať se vám to líbí, nebo ne.To není nenažranost, oni to nepotřebují, jsou finančně tzv. za vodou, ale mají z toho potěšení, to nechápete?

6010
21. 3. 2015 • 17:56

Já bych řekla, že Jablonský není kurva, ale idiot.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.