Ivana Gottová: Největší potupa jejího života! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ivana Gottová: Největší potupa jejího života!

Trapas Ivany Gottové
Trapas Ivany Gottové (Foto youtube, ara)

Tohle na Bertramce slavit asi nebudou! Manželka zpěváka Karla Gotta (75) Ivana (39), se dostala do nominace ,hudebních katastrof´ za loňský rok s videoklipem nové verze písničky Být stále mlád, která byla jejím narozeninovým dárkem pro svého muže.

Nominace anticen Zlatý David zveřejnili pořadatelé soutěže. „Ta píseň je krásným dojemným dárkem k mým narozeninám a tenhle pocit mi nikdo nevezme,“ reagoval na nominaci své ženy v kategorii videoklip Gott s tím, že víc to komentovat nechce. Moderátorka VIP zpráv natočila písničku s oběma svými dcerami Charlottkou (8) a Nellinkou (6) v aranžmá dlouholetého kamaráda Michala Davida.

Gottová je ve videoklipu oblečená například do trika s potiskem ženského těla nebo s šátkem na hlavě a prachovkou v ruce coby uklízečka oprašuje mistrovy obrazy, ale i ocenění, které za svoji naopak skvělou pěveckou kariéru zpěvák získal.

Hlasující internetoví fanoušci Gottové její rádoby vtipné scény klip zřejmě ale nekvitovali. Pořadatelé anticen Zlatý David vyhlašují celkem pět kategorií. Samotné vyhlášení, z něhož vítěz vyjde z internetového hlasování, se bude konat už 8. dubna v pražském klubu NoD.

Od Macury po Maxu

Pořadatelé anticen Zlatý David vyhlašují celkem pět kategorií (nejhorší zpěvák, zpěvačka, kapela, videoklip a průšvih roku). Na nejhorší videoklip roku 2014 jsou kromě Ivany Gottové nominováni Marie Pojkarová a Zdeněk Macura za klip Já půjdu dál, Martin Maxa zpívající moravsky (Kocór v tróbě), Hynek Tomm za uspávací duet s Květou Fialovou (Tam na konci světa), ostravská »pinkmodelka« Dominika Myslivcová a zpívající gay model Renato Salerno.



Přečtěte si
street
27. 3. 2015 • 01:45

jirter presne tak... Machackova-Gottova je tezka zlatokopka a slavomanka, ktera neskutecne vyuziva jmeno Gott ke svemu sebezviditelneni... Tato trapna Gottovka je jedna nemozna nafoukla bublina, totalni nana - nicka, ktera si vsema trikama omotala kolem prstu stareho Gotta - a cilene a nehanebne ho pro svuj prospech od zacatku totalne vyuziva a taky i bohuzel zesmesnuje... Je to smutne, zvlast pro Mistra, ktery se tvari jakoby nic a pritom se mu smeje za zady uz cely showbyznys...

bella.
25. 3. 2015 • 09:37

mek , u Svěráka máš vzkaz.

mekanik
24. 3. 2015 • 18:56

bel jsem doma.jsem unavenej,vlastně pastozní

kraken.666
23. 3. 2015 • 16:04

Ty kráávo beladonská vždyť si tady psala že je to pod tvojí úroveň koukat na bulvární zprávy! Ty přece chodíš jenom do divadel a na opery

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.