Školáka (9) bičovala, kopala, opařila a svazovala: Důvod je tak malicherný, že tomu nebudete věřit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Školáka (9) bičovala, kopala, opařila a svazovala: Důvod je tak malicherný, že tomu nebudete věřit!

Fotografie
Fotografie (internal)

Šokující a nechutný případ týrání dítěte se stal na východě Číny. Pěstounka devítiletého hocha brutálně mučila. A proč? Protože prý nepsal úkoly!

Ženě bylo kolem padesátky a spíše než o výchovu jí šlo o uspokojení vlastních sadistických choutek. Jak jinak si lze vysvětlit děsivé jizvy a spáleniny na tak malém tělíčku? Stopy po mučení byly nalezeny vlastně na celém těle a policie byla brutalitou ženy překvapena. Mlátila ho kabelem, bičovala, ruce i nohy mu držela nad párou, aby se opařil, zkrátka obludné chování.

Chlapec je momentálně u svých biologických rodičů. Už v mladém věku se stal obětí nelegální adopce a nyní se rozhoduje, co s ním bude dál. A myslíte si, že jeho adoptivní rodiče byli nějací násilníci a podivné existence? Vůbec! Jednalo se o novináře a právníka. (Jakou z těchto dvou pozic vykonávala sadistická matka už Mirror.com nezmiňuje). Snad chlapec brzy takový domov, jaký si zaslouží.

Autor:  mpa

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.