Podezřívala vychovatelku z týrání dětí: Co se stalo potom, nechce zažít žádný rodič! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Podezřívala vychovatelku z týrání dětí: Co se stalo potom, nechce zažít žádný rodič!

Takhle chodil malý chlapec domů. Měl modřiny po celém těle!
Takhle chodil malý chlapec domů. Měl modřiny po celém těle! (Foto ara)

Jedná se o dům s pečovatelskou službou pro děti, jejichž rodiče potřebují chodit do práce. Jedná se o soukromou organizaci, které odhalila něco, co nikdo nečekal!

Maminka malého chlapečka podezřívala vychovatelku z toho, že týrá děti. Chlapec domu chodil s velkými modřinami, které by si jen těžko způsobil pádem.

Starostlivá maminka tam nechala přidělat skrytou kameru, která zachytila vychovatelku v naprosto šokujících momentech! Jde z toho opravdu strach.

„Udeřila mého syna více než třicetkrát a naprosto bezdůvodně. Potom ho ještě držela za jednu ruku a hodila ho do postýlky,“ svěřila se maminka webu Fox 8. 

Přečtěte si
jity
10. 3. 2016 • 14:04

Ano a ty vysoký inteligent jsi chodil na nočník hned po příjezdu z porodnice a chodíš na něj dodnes.

fill-ll
10. 3. 2016 • 04:08

Jity a ararat zrejme nosi pliny jeste ted, kdyz maji tak stupidni nazory uzijte si je a nezapomente je vecer radne vynemit.

-bello-
10. 3. 2016 • 00:05

jity Dítě z nočníku n e n í ! stresovaný a dítě, které si nevypěstuje včas reflex čůrat = nočník , močí a kálí do plen ve věku 3 let obtěžuje okolí jak dement. Matky jsou od toho, aby vypěstovaly reflex včas, tedy už v době, kdy se dítě nemusí úplně udržet na nočníku a matka ho musí podpírat.Zrovna tak, jako ho naučit brzy pít z hrnečku a kousat třeba i jen 4 zuby, místo aby skrz ně cedilo mixované Hami kuře . Západní cizina nemusí být nutně vzorem extra kvality, což někteří blbci nechápou. Ale potěším tě, dorazil sem západní styl vzdělávání a tak nám ze škol vycházejí vědomostně blbci, ale mají " názor !" Docela jistě jsou to plínaři, co bylli v dětství znásilňovaný nočníkem, jsou z toho frustrovaný a na zbytek života si platí psychoanalytika.

-bello-
9. 3. 2016 • 16:20

mek

jity
9. 3. 2016 • 13:07

Tupá jsi ty, protože jsi zřejmě nikde nebyla než v Horní Dolní. Jeď se podívat někam do ciziny, kde děti nosí plíny ještě ve třech letech. My prý je moc stresujeme včasným chozením na nočník. To ty, ale asi nepochopíš.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.