Děsivý zážitek Pavla Trávníčka: Strhávali mu kůži zaživa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Děsivý zážitek Pavla Trávníčka: Strhávali mu kůži zaživa!

I když od té doby uplynulo už 52 let, Pavlova sestra Marta se kvůli tomu, co bratrovi nechtěně způsobila, trápí dodnes. „Už jsem jí to dávno odpustil, je to sestra a za tohle nemohla, byla to nešťastná náhoda,“ vzkazuje Trávníček.
I když od té doby uplynulo už 52 let, Pavlova sestra Marta se kvůli tomu, co bratrovi nechtěně způsobila, trápí dodnes. „Už jsem jí to dávno odpustil, je to sestra a za tohle nemohla, byla to nešťastná náhoda,“ vzkazuje Trávníček. (Foto Aha!: David Malík, ara)

Nic pro slabé žaludky! Pavel Trávníček (64) málem zemřel, když na něho sestra Marta (65) nešťastnou náhodou vylila prádelní hrnec s vařící vodou. Upadl do bezvědomí a v nemocnici mu zaživa strhávali kůži.

Takovou bolest, kterou si Popelčin princ prožil ve dvanácti letech, si lze těžko představit. „Bylo to od pasu dolů. Kritická místa jsem uchránil díky teplákům, ale jinak nohy jsem měl celý opařený,“ svěřil se vůbec poprvé herec po letech deníku Aha! s děsivým zážitkem, při kterém utrpěl šok.

To nejhorší přitom na něj teprve čekalo. „Tehdy se to dělalo tak, že se opařená kůže strhla a na to se daly sádrový obvazy, aby pokožka rychle nesrostla a neudělaly se obrovský jizvy,“ pokračoval Trávníček. Už tak hrozivou situaci zhoršil ještě fakt, že v hrnci s vařící vodou byl už prací prášek.
A ošetřujícímu lékaři to zapomněli říct! „Když mi strhávali kůži z nohou, začal jsem omdlívat a upadl do bezvědomí. Měl jsem těžkou otravu krve a málem jsem umřel,“ zavzpomínal herec. Naštěstí všichni andělé stáli při něm a on se z toho po měsíci jako zázrakem dostal. Jediným trvalým následkem je prý jen občasné brnění nohou.



Přečtěte si
-bello-
20. 6. 2015 • 10:12

neřekla bych, že chce historku prodat, prostě vzpomíná na dětství atd., ale s tou ukázkou amalgámových plomb to přepísnknul. Je to prostě vůl a ke stáru uměle šroubuje hlas tak, že se nedá poslouchat.Totéž ale dělá mnoho dalších jako např. ufňukaný hlas P.Štěpánka se stává ještě unfňukanějším, nebo hlas Nárožného, který ho šroubuje do tóniny jakési "Gentleman +Oxford English " a další. U zpěváků to vnímám taky, ke stáru jakoby chtějí vylepšit projev a nedá se poslouchat např. ani starý Satchmo a další

cukrenka
19. 6. 2015 • 11:38

myslím, že ten zážitek je docela zajímavý, jsou horší bláboly. Třeba na VIP Mareš s Bučkovou u vody. Jasně ,že umělě spárovaný, aby se o nich v těch "zprávách" nějak mluvilo.

baronessa
19. 6. 2015 • 06:33

Hm. Pan Trávníček patrně potřebuje peníze, jinak by neukazoval otevřená ústa při zákroku u zubaře (kde se tam asi tak náhle objevil fotograf, že?). Už tahle trapnost by stačila, ale historka o opařených nohou a málem i genitálu ji ještě předčí. Asi je po herectví, tak nastoupil bulvár.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.