Čerstvý ženáč Pavel Trávníček: Svatební noc? Hódně hluboký zážitek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Čerstvý ženáč Pavel Trávníček: Svatební noc? Hódně hluboký zážitek!

Svatební noc Monika s Pavlem rozhodně nepodcenili.
Svatební noc Monika s Pavlem rozhodně nepodcenili. (Foto Aha!: David Kundrát)

Svatební noc se vším všudy si užili novomanželé Pavel (64) a Monika (29) Trávníčkovi. „V apartmánu Adiny Mandlové to bude hluboký zážitek,“ řekl deníku Aha! ženich těsně po obřadu. „Detaily si necháme pro sebe, ale to musí být,“ řekla s úsměvem šťastná nevěsta. 

Než se s ženichem odebrali do pokoje pojmenovaného po prvorepublikové hvězdě stříbrného plátna, dali si na terase Letohrádku sv. Vojtěch u Počátků na Vysočině, kde se svatba konala, vínko na povzbuzení. Kdyby právě tady počali »náhradu« za miminko, o které začátkem roku Monika přišla, bylo by to krásné vyvrcholení jejich velkého dne.„Miminko je v plánu. Uvidíme, co se zadaří a co se podaří. Byla to nešťastná událost, ale musí se to překročit a jít dál,“ svěřil se herec. „Jestli je miminko na cestě, je ve hvězdách,“ dodala paní Trávníčková.



Přečtěte si
soltero1
30. 8. 2015 • 17:18

Taky si myslím, zvlášť když děti z předchozích vztahů má a pořádně se o ně nestaral...

soltero1
26. 8. 2015 • 20:50

Travnicek byl mimoradne pohledny chlap, ale tak pred 30 lety, dnes je davno za zenitem. On asi nikdy nebyl na vylozene krasavice... Simona Stasova za mlada nebyla nic moc, ale ted naopak zraje jak vino, coz se o samotnem travnickovi rict neda. Monika taky neni zadna kraska.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.