Princ Pavel Trávníček: Svatba v pohádce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Princ Pavel Trávníček: Svatba v pohádce!

Snoubenci Pavel s Monikou budou už brzo manželé.
Snoubenci Pavel s Monikou budou už brzo manželé. (Foto Aha!: P. Machan, M. Pekárek, Facebook.com, www.letohradek-sv-vojtech.hotel.cz, archiv, ara)

A je to venku! Okamžik, kdy Pavel Trávníček (64) řekne ANO své přítelkyni Monice Fialkové (29), se nezadržitelně blíží. Snoubenci nyní prozradili, kde se jejich pohádková svatba bude konat.

„Místo našeho dne D! Už se těšíme! Letohrádek svatý Vojtěch v Počátkách,“ prozradila Monika na sociální síti. Malebná krajina na Vysočině v okrese Pelhřimov je uchvátila na první dobrou. „Je to romantické místo. Již v minulosti jsme ho navštívili a moc se nám tam líbilo,“ sdělila Aha! nastávající nevěsta, která už má všechno do puntíku nachystané.

A není se co divit. Zatímco Trávníček se žení počtvrté, pro Moniku to bude premiéra. A jako každá žena si chce i ona tento den užít se vším všudy. Už dřív snoubenci naznačili, že na svatbu přijedou kočárem taženým koňmi nebo stylovými auty...

Svatební noc za 4000 Kč

Letohrádek nabízí mimo jiné stylovou restauraci s dobovou obsluhou a luxusní pokoje vybavené prvorepublikovým nábytkem. Noc v dvojlůžkovém pokoji vyjde zhruba na 4000 korun.



Přečtěte si
anka
14. 8. 2015 • 15:16

byl peknej....a na stari ma mladou osetrovatelku a penize....takze jemu nic nechybi...

zubni.pasta
14. 8. 2015 • 13:43

Ta jeho baba je šeredná jak noc. Stejně ji za chvilku bude mlátit tak jak předešlé....Trávníček je hulvát.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.